افزایش انتقادها از ابراهیم رئیسی برای گران‌تر شدن دلار آمریکا پس از شکست دور هفتم مذاکرات هسته‌ای

By | ۱۴۰۰-۰۹-۱۵

دو روز پس از پایان دور هفتم مذاکرات هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی در وین برای احیای احتمالی برجام، واکنش بازار داخل ایران به ابهام به وجود آمده درباره سرنوشت این مذاکرات همچنان ادامه دارد و قیمت هر دلار در روز یکشنبه به ۳۰ هزار و ۵۰۰ تومان نزدیک شد.

بر اساس اعلام وبسایت بن بست که در زمینه قیمت‌های ارزهای خارجی در ایران فعالیت می‌کند قیمت هر یورو نیز در بازار آزاد ایران در روز یکشنبه به نزدیک ۳۴ هزار و ۵۰۰ تومان رسید.

در این شرایط برخی رسانه‌های ایران از دولت ابراهیم رئیسی برای گران تر شدن دلار در پی شکست مذاکرات هسته ای انتقاد کردند.

روزنامه جمهوری اسلامی چاپ تهران با انتقاد از شکست مذاکرات هسته ای در هفتمین دور این مذاکرات نوشت: اگرچه مسئولان دولت سیزدهم همواره تاکید می‌کنند که سفره مردم را به مذاکرات برجامی گره نمی‌زنند اما از این سو نرخ ارزها، طلا و سکه دیروز در پی انتشار اخباری مبنی بر عدم حصول توافق یا نتیجه مثبت در دور جدید مذاکرات با تکانه‌هایی مواجه شد.

به گزارش رسانه‌های ایران، نوسان شدید قیمت دلار در این روزها ریسک معامله در بازارهای ایران را افزایش داده و موجب  فعالتر شدن سوداگران در بازار ارز شده است. همچنین کنترل نوسانات قیمت دلار دشوار شده و اقدامات اخیر بانک مرکزی نیز موثر نبوده است.

وبسایت انصاف نیوز نوشت: در روزهایی که غرب با تحریم ایران منجر به افزایش قیمت دلار می‌شد، رسانه‌های اصولگرا و صدا و سیما برادر حسن روحانی را عامل افزایش قیمت دلار معرفی کردند.

این وبسایت اضافه کرد: حال سوال اینجاست نواسانات و رشد قیمت دلار در ۹۰ روز را باید متوجه برادر ابراهیم رئیسی دانست یا خیر؟ آیا می‌توان رشد ۵هزار ۳۰۰ تومانی قیمت دلار طی ۶۰ تا ۷۰ روز را به برادر یا خانواده ابراهیم رئیسی نسبت داد؟

ازسوی دیگر نوسان شدید نرخ دلار در بازار طلا و سکه اثرگذار بود تا حدی که سکه تمام بهار آزادی وارد کانال 13 میلیون تومان شد.

پیشتر ابراهیم رئیسی در دوران ریاست جمهوری حسن روحانی از افزایش قیمت دلار انتقاد کرده بود.

همچنین رسانه‌های نزدیک به سپاه پاسداران که اکنون از حامیان ابراهیم رئیسی به شمار می روند، نوشتند که چرا دولت روحانی با افزایش قیمت دلار فضا را برای شورش فراهم می‌کند.
ار.اف.ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *