وال استریت ژورنال: حتی وقتیکه شرکتهای ایرانی قادر به تأمین مالی واردات هستند، پول ملی ایران که ضعیف شده و امسال به نسبت دلار ۵۰% قیمت خود را از دست داده، واردات را بقدری به ریال گران میکند که شرکتها از تولید خود کم کرده و قراردادهایشان را منتفی میکنند.
جورجیک دانیلی، مدیر شرکت “توسعه زیر ایستگاهی ولتاژ بالای پارسیان” که برای زیرساخت شبکه برق قطعه وارد میکند گفت، “وضعیت وخیم است”. او گفت که شرکتش قصد دارد بواسطه قیمتهای بالاتر واردات تولید خود را امسال به میزان ۱۵% الی ۲۰% کاهش دهد…
وال استریت ژورنال به نارضایتیهای گسترده اشاره کرده و مینویسد، نارضایتی در غلیان است و بهخاطر اقتصاد و سوء مدیریت دولت امسال به تظاهراتهای گستردهیی انجامیده است…
روحانی روی متحدان اروپایی فشار میآورد تا با اجازه دادن به بانکهای مرکزی اروپا که کانالهای مالی به بانک مرکزی ایران باز کنند، توافق اتمی را زنده نگه دارد… ترامپ روی متحدان آمریکا برای عدم خرید نفت خام ایران فشار میآورد، صادرات نفت ایران که هدف اصلی تحریمهاست در ۲ماه گذشته ۸% افت داشته است.
سقوط شاخص رشد اقتصاد ایران
آندر این سکیلاند، یک تحلیلگر “تحقیقات بی.ام.آی.” مستقر در لندن گفت، “واردات برای واردکنندگان گرانتر خواهد شد و توسعه بخش تولیدی افت خواهد کرد.”
قبل از خارج شدن ترامپ از توافق اتمی، تحقیقات بی.ام.آی. رشد اقتصادی ۳/۴% را در سال ۲۰۱۸ برای ایران پیشبینی کرده بود اما حالا رشد ۸/۱% را برای امسال پیشبینی میکند که در سال ۲۰۱۹ با یک رشد منفی ۳/۴% ادامه خواهد یافت…
تهدید تحریمها به تولیدکنندگان پارچه، تجار، و شرکتهای صنعتی که به واردات متکی هستند، ضربه زده است.
در گزارش وال استریت ژورنال آمده است، وحید حسینزاده، که در ۳کارخانه در نزدیکی تهران و در شهر یزد در مرکز ایران پارچه تولید میکند، تولید خود را از ۳۰تن در ماه گذشته به ۲۰تن در این ماه کاهش داده است. ضعف ریال قیمت نخ وارداتی که مواد خام او میباشد، بالا برده است…
قالیهای ایرانی در میان کالاهایی است که تحت تحریمهای آمریکا در ماه اوت قرار خواهند گرفت.