به گزارش جماران؛ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی می گوید: فعالیت های سیاسی دانشجویان دچار نوعی رکود است و تحرک و پویایی در بین تشکل های دانشجویی در همه طیف ها از جمله اصولگرا و اصلاح طلب دیده نمی شود، مسئله ای که نیازمند بررسی است.
محمود صادقی درباره تاثیر رکود فعالیت های دانشجویی بر روی نشریات آنها نیز گفت: از خطرات بسته شدن فضای سیاسی دانشگاه این است که افراد از حالت شناسنامه دار به بی شناسنامه تبدیل می شوند و مخاطرات شکل گیری فعالیت های زیر زمینی وجود دارد.
دبیر انجمن اسلامی اساتید دانشگاه های کشور گفت: سرخوردگی بین اقشار مختلف دانشجویی ایجاد شده و این موضوع را می توانیم در نشریات مختلف دانشجویی نیز مشاهده کنیم.
وی ادامه داد: با فعال بودن تشکل ها نشریات دانشجویی نیز فعال هستند که باید دلایل غیر فعال بودن نشریات دانشجویی ارزیابی شود، از آن جمله می توان به سرخوردگی از فضای سیاسی اجتماعی دانشگاه اشاره کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: این موضوع که گفته می شود دانشجو فقط باید درس بخواند، فکر بسیار غلطی است؛ درحالی که اگر دانشجو فقط درس بخواند، فرد گرا شده و در آینده احساس مسئولیت نخواهد کرد به همین دلیل نیازمند بازنگری سیاست ها در زمینه سیاسی شدن دانشگاه ها هستیم تا به دانشگاه اجازه تنفس و نشاط را بدهیم و سپس آثار این نشاط را در نشریات و حتی محافل علمی را خواهیم دید .