راه حل خامنه ای برای جلوگیری از پاشیدگی نظام, زینت میرهاشمی

By | ۱۳۹۷-۱۱-۱۸

احضار ۴ تن از معلمان دیواندره به دلیل شرکت در تحصن سراسری فرهنگیان، قطع هر گونه تماس خانواده اسماعیل بخشی با او و اعمال فشار و شکنجه بر این نماینده کارگران هفت تپه و سپیده قلیان و صفهای طولانی گوشت، از جمله خبرهای روز چهارشنبه ۱۷ بهمن است. در کنار این خبرها، واکنشهای پایوران رژیم به برخی رویدادها قابل تامل است.

مهربانی حسن روحانی در برابر واشنگتن بسیار مسخره است. حسن روحانی که بهتر است عمامه اش را در گاو صندوق بگذارد و با کلیدش در آن را قفل کند تا با طوفان خشم مردمی آن را برباد ندهد، روز چهارشنبه گفت؛ اگر آمریکا «با احترام با مردم [رژیم] ایران سخن بگوید.. بازگشت و توبه او را می پذیریم». گربه دستش به گوشت نمی رسد می گه اَه اَه بو میده. قاتل مردم ایران شرط توبه برای آمریکا را احترام به مردم ایران گذاشته است.

ظریف وزیر خارجه رژیم فاسد و جنایتکار جمهوری اسلامی از حرفهای ترامپ خیلی ناراحت شده است. وی واشنگتن را در خاورمیانه حامی «دیکتاتورها، قصابها و افراطیون» دانست به نظر میاد ناراحتی اش اینست که چرا از دیکتاتوری ولایت فقیه حمایت نمی کند. ترامپ در سخنرانی اش در روز چهارشنبه ۱۷ بهمن، حکومت ایران را حامی تروریسم در منطقه دانسته است.

اما راه حل خامنه ای در رویارویی با بحران از زبان علی لاریجانی رئیس مجلس رژیم، چشم انداز غرق شدن رژیم در مرداب سقوط را گزارش می دهد.

لاریجانی روز چهارشنبه ۱۷ بهمن در سخن پراکنی اش در شهر قم، در عین ناامیدی از وضعیت فعلی، «وفاق و وحدت درونی» را از «الزامات مهم سیاست داخلی» در رابطه با تغییراتی که بر طبق فرمان ولی فقیه قرار است طی ۴ ماه آینده در ساختار کشور [بخوانید بودجه] صورت گیرد، دانست.

به نظر می رسد که خامنه ای از لایحه بودجه ای که با نظر او تدوین شده راضی نیست. این دومین دخالت او با عنوان «تغییر ساختار» است. بودجه تعیین شده برای فعالیتهای موشکی و تروریستی برای ولی فقیه کافی نیست. تغییر ساختار بودجه که قرار است در چهار ماه آینده صورت گیرد به بخش نظامی و تروریستی مربوط است. رئیس مجلس در صحبتهایش از تقویت «قدرت امنیتی و دفاعی جمهوری اسلامی» نام برده است.

اما هر دیکتاتوری عمر محدودی دارد و بنابراین هر چقدر قدرت دفاعی و امنیتی نظام بالا رود، طوفان خشم مردمی آن را روزی درو خواهد کرد. دیکتاتورها با زرادخانه های قویتر از جمهوری اسلامی در برابر خشم مردمی تاب نیاورده اند و همین تجربه است که پایوران رژیم را وا می دارد همش حرف از وحدت و وفاق بزنند.

احمد خاتمی لپ کلام دیکتاتورها را روز چهارشنبه ۱۷ بهمن بر زبان آورد: «ما در شرایط بسیار حساس هستیم» وی در برابر این شرایط گفت: «اونی که به داد ما میرسه مقاومت است».

واقعیت این است که شکاف در حاکمیت تحت تاثیر جنبشهای مردمی و شرایط بین المللی بسیار عمیق تر از آن است که با روضه خوانی بتوان آن را مهار کرد و برای همین تغییر ساختار در دستور قرار می گیرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *