بلندگوهای نفرت‌پراکنی؛ مصطفی میرسلیم: مهدی گول خورد، اما معترضان را اعدام کنید

By | ۱۴۰۱-۱۰-۱۱

«نفوذ» واژه محبوب میان مقامات نزدیک به جناح سنتی و تندرو جمهوری اسلامی است؛ با همین باور و همین خط، مدام نطق می‌کنند و مصاحبه دارند و چند سالی است توییت هم می‌زنند، و بی‌توجه به اینکه چقدر دستشان برای مخاطب رو شده، آن ‌را ادامه می‌دهند؛ «دستگاه قضا در صورت اثبات، باید برخورد جدی و قاطع با نفوذ شرکای رژیم صهیونیستی در موضوع واردات موز به کشور انجام دهد.»

این نمونه عجیبی است از اظهارنظری درباره نفوذ، به نقل از «سید مصطفی میرسلیم»، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، وزیر ارشاد دولت هاشمی رفسنجانی‌، قائم مقامی وزیر، و البته پای ثابت هیات مدیره ایران خودرو و چند شرکت خودروسازی و قطعه‌سازی.

سید مصطفی آقا میرسلیم در سال ۱۳۴۹ فوق‌لیسانس مکانیک خود را از دانشگاه پواتیه فرانسه گرفت. گفته شده به دلیل همین تحصیلات از ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۷ مدیر بهره‌برداری متروی تهران بود؛ سمتی که به گفته خودش: «این شد وسیله‌ای برای اینکه بتوانم در ماموریت‌های فنی که به خارج از کشور می‌رفتم، با دوستان مبارزی که در خارج فعالیت می‌کردند در ارتباط باشم.»

جالب اینکه این مبارزات موجب شک ساواک به او نشد. مدیر بهره‌برداری مترو تهران در دوران پهلوی، پس از انقلاب به عضویت حزب جمهوری اسلامی درمی‌آید.

میرسلیم از نخستین گزینه‌های «سیدابوالحسن بنی‌صدر»، رییس‌جمهوری اول، برای سمت نخست‌وزیری بود. او بعدها وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نامزد ناکام دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری شد و حالا نماینده تهران، در مجلس یازدهم است.

میرسلیم در ماه‌های ابتدایی انقلاب اسلامی، سرپرست شهربانی شد و پس از آن تا دو دهه در عالی‌ترین مناصب نظام حضور داشت. میرسلیم درحالی در سال‌های منتهی به قرن ۱۵ خورشیدی و شروع قرن جدید با ادبیات کلاسیک و عصا قورت داده دهه ۴۰ و ۵۰، کلمه نفوذ را عین نقل و نبات در اظهار نظرهای شفاهی و کتبی‌اش استفاده می‌‌کند، که پسرش با معیارهای جمهوری اسلامی، یکی از نفوذی‌های نابخشودنی این دوره باید باشد و مستحق سخت‌ترین مجازات!

بلوای ارتباط «مهدی میرسلیم» با سازمان مجاهدین خلق، هرچند به افتضاح‌ترین شیوه ممکن «ماست‌مالی» شد، اما موجب نشد مصطفی میرسلیم مردم را فهمیده تصور کند و از مواضعش کوتاه بیاید. همانجا که ۴-۵ ماه پس از افشای ارتباط مهدی میرسلیم با سازمان مجاهدین خلق، میرسلیمِ پدر خواستار اعدام سریع معترضان شد: «فکر نمی‌کنم اعدام‌ها زودهنگام بوده، بلکه به موقع و درست بوده است. به نظر بنده فاصله بین دستگیری عوامل ناآرامی‌ها تا اعدام آن‌ها بسیار زیاد است و باید در فاصله ۵ یا ۱۰ روز بعد از دستگیری اعدام شوند، منتها قوه قضاییه روال خودش را دارد.»

اظهار نظری که با واکنش‌های تندی همراه شد؛ مانند بسیاری دیگر از سخنانش: «نوخاستگان آشوبگرى و هنجارشکنى، خود را هرچه زودتر از هلاکت برهانند…»

اظهاراتی که به چنین واکنش‌هایی رسید: «خدارو شکر که شما رییس قوه‌قضاییه نشدید؛ اگر چنین سمتی داشتید حتما نصف جوانان امروز ایران را تا الان اعدام کرده بودید!» و یا «روزی مشخص خواهد شد وی برای چه، بی‌محابا خواهان اعدام، در ۵ روز است.»

مرگ‌خواهی بی‌محابای میرسلیم برای معترضان، حملات تند چهره‌ها و گروه‌های سیاسی و حتی هم‌پالگی‌های او را در پی داشت؛

– سخنان میرسلیم باعث تشویش اذهان‌عمومی شده؛ قالیباف، ورود و موضع‌گیری کند.

– آقای میرسلیم از این حرف‌های بی‌سند و مدرک و احساسی زیاد می‌زنند.

– لازم است با پدیده خطرناک میرسلیمیسم(!) مقابله شود.

– افراد نزدیک به تفکر انجمن حجتیه، نمی‌خواهند ناآرامی‌ها پایان یابد.

– اگر پسر او نیز فرایند عادی دادرسی را طی می‌کرد، حتما پدرش متوجه زمان‌بندی مراحل دادرسی شده بود.

– «مهدی» من گول خورد؛ بقیه مهدی‌ها را اعدام کنید!

– آقای میرسلیم! یک سوزن به خود، یک جوال‌دوز به دیگران!

– آقای میرسلیم! آن پسر منافق شما مستحق اعدام نیست؟!

میرسلیم فقط با درخواست اعدام ۵ روزه معترضان، آتش‌بیار معرکه نشده است، او در ادبیاتی مشمئزکننده، معترضان را به خودارضایی متهم کرد و در توییتی نوشت: «عقب مانده‌هاى از انقلاب و تکذیب کنندگان ارزش‌هاى آن، با تحلیل‌ها‌ی القایى و سپس خودارضایى دلخوش نکنند.» و همچنین معترضان به حجاب اجباری را کسانى دانست که می‌خواهند به «دوران جاهلیت طاغوت» برگردند.

ست عجیب؛ کت مائویی + کتانی ریباک!

مصطفی میرسلیم همان کسی است که طی سال‌های طولانی، لباسی بسیار شبیه لباس «مائو»، رهبر چین کمونیستی را به تن می‌کرد؛ یک تونیک گشاد دکمه‌دار با یقه‌های کشیشی و شلواری گشاد. «کت مائویی» که میرسلیم سال‌هاست احتمالا به نشانه ساده‌زیستی به تن دارد و فرم آرایش ریش بدون سبیل که یادآور آداب قشری از روحانیون سنتی است، تا «سنت پیامبر اسلام» را اجرا کرده باشند و «شبیه یهودیان و زردشتیان نشوند!»، از نمادهای شخصیتی او از ابتدای انقلاب تاکنون هستند.

هرچند که میرسلیم در روز ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶، با لباس کارگران ایران خودرو، همان‌جایی که سال‌ها عضو هیات مدیره و مسوول پروژه‌های تحقیقاتی بود، در ستاد انتخابات حاضر شد تا بگوید نماینده قشر کارگر است، اما در همین تابستان گذشته، در حالی که مشغول مخالفت با واردات بود، کت مائویی تنش و کفش‌های ریباکش، سوژه رسانه‌ها شد.

پس از اعتراضات بسیار، او در توییتی نوشت: «پوشیدن کفش کتانى خارجی، ولو هدیه‌اى باشد از سال‌ها قبل، در صحن مجلس، کار موجهى نیست. اصالت با تولیدات داخلى و تشویق آن است، حتى اگر برترین کیفیت را نداشته باشد.»

جدا از رفتار متناقض در پوشش، میرسلیم یکی از مقامات جمهوری اسلامی است که در توییتر که از سال۱۳۸۸ در ایران فیلتر است، حضوری فعال دارد. او در پاسخ به رویه دوگانه در بستن فضای مجازی و حضور در توییتر در یک فرافکنی گفته است: «من پیام‌های خودم را در پیام‌رسان‌های داخلی می‌گذارم و دوستانی هستند که این را بازپخش می‌کنند.»

و جالب اینکه در ابتدای اعتراضات، در حمله‌ای به فضای مجازی، در توییتر نوشت: «تا موقعى که در مورد قانونمندى فعالیت‌هاى فضای مجازى، ما جزو عقب مانده‌ترین، کشورهاییم، غیر از برخورد انفعالى درباره طرح‌هایى که بدخواهان ما با استفاده ابزارى از عواطف عمومى و با هدف اشاعه فحشاء و ولنگارى اجتماعى مى‌ریزند، از دولت توقعی نباید داشت.»

مهدی از بچگی مشکل داشت، گول خورد!

اما داستان پسر مصطفی میرسلیم به اندازه کافی می‌تواند نشانه رفتارهای دوگانه و ریاکارانه مقامات جمهوری اسلامی در موضوعات یکسان باشد. در تیرماه ۱۴۰۱، هنوز توییت‌ها و هشتگ‌ها درباره کفش ریباک مصطفی میرسلیم به پایان نرسیده بود که خبر از بازداشت مهدی میرسلیم به اتهامات امنیتی دادند. مهدی میرسلیم در سال ۱۳۹۸ به جرم ارتباط با سازمان مجاهدین بازداشت و در سکوت خبری به ۵ سال حبس محکوم شد: «این جماعت هرچه برای خود می‌پسندند، برای دیگران نمی‌‌پسندند!»

میرسلیم در توضیح همکاری پسرش با سازمان مجاهدین، تلاش کرد فرزندش را تخریب کند و با ردیف ‌کردن ضعف‌های مهدی میرسلیم، موضوع را توجیه کرد: «نقطه ضعف مهدی از بدو تولد با او بوده و این مساله هم جسمی است و هم روحی. من و مادرش هم بسیار تلاش کردیم تا این نقاط ضعف بر شخصیت او تاثیر نگذارد… فرزندم بسیار عاطفی و ساده لوح و سست ‌اراده است؛ این ضعف موجب ناتوانی در تامین وضعیت معیشتی او شده و منافقین نیز با استفاده از همین موارد، توانستند او را جذب کنند و به انحراف بکشانند.»

او گفته که سازمان مجاهدین «با سو‌استفاده از نقطه ضعف مهدى او را شکار کرده و به دام انداخته و سعى کردند از او اطلاعاتی بدست بیاورند، که البته چون او فاقد هرگونه اطلاعات طبقه‌بندى شده بوده، موفقیتی جز به دام انداختن او به دست نیاوردند.»

میرسلیم دلیل محکوم نشدن فرزندش به مجازاتی سنگین‌تر از ۵ سال حبس را چنین گفته است: «مهدی در دوران بازجویی متوجه شد که فریب‌ خورده و به دام افتاده و کاملا نادم و افسرده شد، به گونه‌ای که دائم پس از بازجویی و به‌ ویژه در زندان احساس غربت می‌کرد و شب و روز را با اشک و ناله می‌گذراند… برخی از هم‌بندی‌های او در هنگام مرخصی به من گفتند که دیگران، مهدی را وادار به بیگاری کرده و از او اخاذی می کنند… در نامه‌ای از رییس قوه‌قضاییه سوال کردم که آیا منظور از ۵ سال حبس، زندان توام با تحقیر و توهین و اخاذی است؟ با توجه به گزارش دادیاران مقیم و وضع جسمی و روحی فرزندم، او را مستحق مرخصی تشخیص دادند.»

و جالب اینکه یکی از کلمات پرکاربرد میرسلیم چه پیش از اعتراضات و چه در اوج اعتراضات ۱۴۰۱، منافق بوده است: «طراحان منافق و یاران فریب خورده‌شان بدانند دستشان رو خواهد شد و سیطره انقلاب، آن‌ها را زبون خواهد کرد.» و یا «خاتمه دادن به اغتشاش و هنجارشکنى، نیازمند اقتدار و قاطعیت همچون شهید لاجوردى است، تا با عطوفت و مهربانی و روشنگری، باعث بازگشت فریب خوردگان و ساده لوحان، و برخورد محکم با منافقان و داعش صفتان شود.»

همین دوگانگی است که چنین انتقادی را از سوی اصلاح‌طلبان در پی داشته است: «میلیون‌ها نفر در مصیبت مهسا امینی ناراحت و عزادار هستند… مصطفی میرسلیم که با همگان، حتی بنی‌صدر همراه بوده و پسرش عضو منافقین است، الان به‌جای اظهار همدردی، مردم را منافق می‌خواند. منافق کسی است که در مسند نمایندگی مردم، وکیل قدرت باشد!»

این خبر میان مقامات جمهوری اسلامی هم پر واکنش بود. به عنوان مثال در حالی که «علی لاریجانی» به دلیل تحصیل دخترش در انگلیس، نتوانست کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شود، اما مصطفی میرسلیم با وجود محکومیت پسرش به اتهام جاسوسی در سال ۱۳۹۸، در اسفند همان سال در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کرد و نماینده تهران شد.

«حمیدرضا ترقی»، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره این رفتار دوگانه گفته است: «نهادهای امنیتی و مراجع چهارگانه در ارتباط با پرونده پسر آقای میرسلیم، نقطه ایرادی به خود ایشان وارد ندانسته، در نتیجه صلاحیت آقای میرسلیم برای حضور در انتخابات مجلس یازدهم تایید شد.»

رسانه‌های جناح محافظه‌کار اصولگرایان، تلاش کردند بگویند مهدی میرسلیم نه تنها اطلاعات مهمی نداشته، بلکه پدرش در دوران بازجویی هیچ دخالتی نکرده و البته همه جاسوس‌ها هم که اعدام نمی‌شوند!

مردمی دیدم لخت مادرزاد در خیابان میچرخیدند!

یکی از اظهارات عجیب میرسلیم در همین دوره اعتراضات، ادعایش درباره لخت چرخیدن مردم بود: «بنده در چند ماه پیش و در چند مورد، آن هم پیش از شکل‌گیری ناآرامی‌ها، افرادی را در خیابان دیدم که لخت مادرزاد بودند… گفته می‌شود بی‌حجابی وسیع‌تر شده است. از این‌رو، باید مسائلی که در پشت قضیه بوده است را روشن کرد، یعنی باید افشاگری شود که همه بدانند دشمن برنامه داشته است.»

این اظهارات میرسلیم همه را یاد دوران وزارت ارشاد از ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ انداخت. آنجا که اداره ممیزی کتاب، کلمه «دلبر» را به جرم تحریک‌کننده بودن، به «خواهر» تغییر می‌دادند!

وزارت ارشاد میرسلیم در نیمه نخست دهه هفتاد، در واقع بازوی مقتدر «علی خامنه‌ای»، رهبر جمهوری اسلامی در مقابله با «تهاجم فرهنگی» بود. میرسلیم که در نطق دفاعیه خود در مجلس، تلویحا به بزرگترین دغدغه‌اش یعنی تهاجم فرهنگی و لزوم مقابله با آن پرداخته بود، در دوران وزارت هم به این ایده خامنه‌ای، کاملا عمل کرد. در حوزه سینما به عنوان مثال، «آدم برفی» حدود ۴ سال توقیف بود و پس از دوم خرداد اکران شد.

«انور خامه‌ای» در مجله گزارش، درباره اداره ممیزی وزارت ارشاد دوران میرسلیم نوشته است:

«دستور تجدید مجوز در دوره میرسلیم، شامل کتاب‌هایی که برای بار دوم یا چندم تجدید چاپ می‌شدند نیز می‌شد. مثلا دیوان وحشی بافقی در چاپ ششم خود ممنوع‌الانتشار شد، چون گویا بررسی‌کننده وزارت ارشاد تشخیص داده بود بخشی از اشعار آن بیش از حد عاشقانه است و ممکن است خدای نکرده احساسات جنسی بعضی از خوانندگان را تحریک کند. نزدیک بود که حتی تجدید چاپ دیوان حافظ، کلیات سعدی، مثنوی مولوی و دواوین دیگر نیز به همین سرنوشت دچار شوند؛ چون اصل برای بازبینان وزارت ارشاد رد کردن کتاب بود نه بررسی آن! آن‌ها هر چیزی را که نمی‌فهمیدند یا خلاف تصور می‌دیدند، رد می‌کردند و چون به همه کتاب‌ها با عینک بدبینی می‌نگریستند، بسیاری از مطالب عادی را خلاف تصور می‌کردند و روی آن خط قرمز می‌کشیدند.»

اینچنین بود که بازرسان در حاشیه کتاب‌ها (به روایت کتاب «ممیزی کتاب» اثر احمد رجب‌زاده) می‌نوشتند:

– «شراب» تبدیل شود به «نوشیدنی.»

– «توی کوچه جلوی دختر مردم را گرفت و ماچ کرد»، تبدیل ‌شود به «توی کوچه جلوی مردم به دختر ناسزا گفت.»

– در جمله‌ای مانند «زانوی او را به نشانه ادب و اخلاص بوسید»، بوسیدن باید حذف شود.

– عنوان کتاب «فریب‌خوردگان عشق» به «عاقبت غفلت» تغییر پیدا کند.

– عکس ماهاتما گاندی به دلیل «نیمه ‌عریان» بودن حذف می‌شود.

– جمله «گاه‌گاهی آرایش کنید»، تبدیل شود به «گاه‌گاهی به ظاهر خود برسید.»

-«بستر زناشویی» تبدیل شود به «زندگی زناشویی.»

-جمله «زن! من تو را می‌توانم خوشبخت کنم»، تبدیل شود به «خواهرم! من تو را می‌توانم خوشبخت کنم.»

– «عاشق» تبدیل شود به «علاقه‌مند و دوستدار.»

– «رفیق» تبدیل شود به چیز دیگری، چون مارکسیست‌ها آن را به کار می‌بردند.

بر اساس اسناد اداره کتاب، در این دوره کتاب‌های مشهوری چون «جنگ و صلح» به دلیل ضد جنگ بودن، «خاطرات اعتمادالسلطنه» به خاطر به کار بردن کلمه شاه، و رمان ده‌ جلدی «کلیدر»، نوشته محمود دولت‌آبادی نیز اجازه چاپ نمی‌گیرند.

واردات خودرو چاره نیست، بنزین را گران کنید!

یکی از توییت‌های تکرار‌شونده میرسلیم، در مخالفت با واردات خودروست. میرسلیم از ابتدای دهه هفتاد پروژه تولید موتور دیزلی ملی را آغاز کرد و رییس اولین مرکز تحقیقات موتور ایران و ناظر عالی طراحی و ساخت نخستین موتور ملی شد. پروژه‌ای که به توفیق چندانی ختم نشد.

میرسلیم موسس و رییس اولین مرکز تحقیقات موتور ایران و ناظر عالی طراحی و ساخت اولین موتور پایه گازسوز (موتور ملی ایران) است. همین امسال گزارش‌هایی منتشر شد که او را عضو هیات مدیره ۵ شرکت خودروسازی و قطعه‌سازی معرفی می‌کرد. هرچند دراین‌باره گفته: «این اکاذیب چیست که شما می‌گویید؟ خواهش می‌کنم تحقیق بفرمایید، هرکسی یک مطلبی گفت شما قبول می‌کنید؟ اصلا نمی‌شود یک نماینده مجلس عضو هیات مدیره باشد و این خلاف قانون است.»

اما او درباره کیفیت خودروهای ایرانی عقیده پرتکرار دارد: «چاره رفع نواقص تولیدات داخلی و بهبود کیفیت، تحقیر و توقف تولید صنعتی نیست، زیرا برخلاف شعار سال و مفاد سند تحول دولت است. باید دولت همت خود را برای اصلاح صنعت صرف کند. پناه بردن به واردات نامحدود، پاک کردن صورت مساله و به هدر دادن ارز محدودی است که با تخفیف دادن قیمت نفت صادراتی عاید کشور شده، و باید برای تامین مواد و کالاهای ضروری و رشد کشور بکار گرفته شود، و نه راضی کردن وارداتچی‌ها!»

و همچنین در یک روایت پرتکرار: «مقصر کیفیت و قیمت فعلی خودروهای داخلی، تحریم‌های آمریکاست.»

نکته اینکه میرسلیم به عنوان یک مهندس مکانیک، که خودش را مادر نخستین موتور گازسوز ایران می‌داند، در‌ آلودگی هوا هیچ سهمی برای موتورهای پرمصرف و بی‌کیفیت ایرانی قائل نیست: «چاره آلودگی هوا، مقابله با عوامل آن است: تهران ظرفیت دفع دود حاصل از احتراق صد میلیون لیتر سوخت را در روز ندارد. دولت به جاى تعطیل کردن، سهمیه سوخت را اصلاح کند تا هم منافع شهروندان در نظر گرفته شود، هم مشکل آلودگی هوا کاهش پیدا کند.»

او درباره باز نشدن ایربگ محصولات ایران‌خودرو و سایپا گفته: «کسانی مدعی باز نشدن ایربگ خودرو‌ها هستند، خودشان در این تصادفات مقصرند. پلیس راهنمایی و رانندگی در جاده مه‌آلود از عبور و مرور خودرو‌ها جلوگیری نمی‌کند و بعد مدعی باز نشدن ایربگ‌ها می‌شود. حتی به فرض اینکه ایربگ خودرو‌ها هم باز نشود، یک نقص فنی است که باید برطرف شود. باز نشدن ایربگ ۱۰۰ خودرو بین ۹۰۰ هزار خودروی تولید شده، آماری ناچیز است.»

آلودگی هوا سهمیه بندی بنزین۲۷آذر۱۴۰۱

چاره آلودگی هوا مقابله با عوامل آن است: تهران ظرفیت دفع دود حاصل از احتراق صد میلیون لیتر سوخت را در روز ندارد. دولت به جاى تعطیل کردن، سهمیه سوخت را اصلاح کند تا هم منافع شهروندان در نظر گرفته شود، هم مشکل آلودگی هوا کاهش پیدا کند.

اعدام معترضان۲۳آذر۱۴۰۱

فکر نمی‌کنم اعدام‌ها زودهنگام بوده، بلکه به موقع و درست بوده است. به نظر بنده فاصله بین دستگیری عوامل ناآرامی‌ها تا اعدام آن‌ها بسیار زیاد است و باید در فاصله ۵ یا ۱۰ روز بعد از دستگیری اعدام شوند، منتها قوه‌قضاییه روال خودش را دارد.

دستگاه قضا با استقلال کامل در مقابل هرگونه جنجال آفرینی، نسبت به مجازات آشوبگران با قاطعیت اقدام کند.

درخواست دولت از اینستاگرام۱۷آذر۱۴۰۱

تعجب است از کسانى که با خوش خیالى، از شرکت متا درخواست نماینده رسمى و مسوولیت‌پذیر (!!) مى‌کنند تا امکان فعالیت پایدار اینستاگرام و واتسپ را در ایران فراهم کنند! هنوز دشمن و راهبرد و ابزار و شگرد او را نشناخته‌اند!

اتهامات پسرش – ۱۲آذر۱۴۰۱

مواضع صریح و قاطع و البته مستدل بنده، بسیاری از افراد ذی‌نفوذ و منافع آن‌ها را تهدید کرده و می‌کند. آن‌ها درصدند تا به شکل‌های مختلف طرح‌های هتک حیثیت را نسبت به بنده و نزدیکانم به اجرا بگذارند و حاشیه سازی کنند، یا مبادرت به تهیه و انتشار مطالب اغراق‌آمیز و اطلاعات ناقص یا غلط کنند تا به منویات خود برسند، ولی از این غافلند که «آفتاب همیشه پشت ابر نمی‌ماند.»

واردات موز از اسرائیل۱۱آذر۱۴۰۱

اگر برای تجار ایرانی ثابت شود که طرف معامله اسراییلی است، نباید به تجارت با این رژیم ادامه دهند و باید به شکل قانونی امکان‌های تجارت را سلب کنند. دستگاه قضا در صورت اثبات، باید برخورد جدی و قاطع با نفوذ شرکای رژیم صهیونیستی در موضوع واردات موز به کشور انجام دهد.

برخورد با معترضان۲۷آبان۱۴۰۱

خاتمه دادن به اغتشاش و هنجارشکنی، نیازمند اقتدار و قاطعیت همچون شهید لاجوردى است، تا با عطوفت و مهربانی و روشنگری باعث بازگشت فریب خوردگان و ساده لوحان، و برخورد محکم با منافقان و داعش صفتان شود.

آشوبگران با اقدامات تخریبى و ارعابى خود، نقشه آمریکا را در حرمت‌شکنى از نظام جمهورى اسلامى و جلوگیرى از اصلاحات و تعویق پیشرفت، پیاده می‌کنند.

برخورد با معترضان۲۲آبان۱۴۰۱

نوخاستگان  آشوبگرى و هنجارشکنى، خود را هرچه زودتر از هلاکت برهانند و به آغوش انقلاب بازگردند؛ آن ها بدانند ملت امام حسین ١۴ قرن است که راست قامت در برابر ظلم و جهل ایستاده است و جاودانه خواهد ماند.

پیشنهاد اژهای برای گفت‌وگو با معترضان۸آبان۱۴۰۱

گفت‌وگوى خیرخواهانه همواره مطلوب است، ولى ملت امام حسین هیچگاه جسارت به اسلام و توهین به مقدسات را نمى‌پذیرد و تحمل نمى‌کند و مرتکبان آن را، به سزاى اعمالشان مى‌رساند.

تهدید دانشجویان معترض۷آبان۱۴۰۱

چهل سال پیش دانشگاه‌ها جولانگاه گروهک‌ها شد و چند سال پیشرفت کشور را به عقب انداخت. دانشجویان عزیز مانع تکرار آن تجربه تلخ شوند.

دانشگاه مکان نقد و بررسی و بحث علمى برای چاره‌جویى مسائل و مشکلات و کاستى‌ها است. دانشگاهیان متعهد مراقب باشند تا این مکان مقدس به جولانگاه شیاطین و منافقان تبدیل نشود.

تهدید معترضان۶آبان۱۴۰۱

کسانى که از آزادی خود و نجابت مردم شریف ما سواستفاده کرده‌اند، اگر به قیامت یقین ندارند بدانند، در همین دنیا از خشم انقلابی مردم در امان نخواهند ماند.

حمله به شاهچراغ۵آبان۱۴۰۱

جبهه تکفیر و کفر با پشتیبانى آمریکا، مراکز عبادى و علمى ما را هدف یورش کینه توزانه خود قرار داده است، با این خیال باطل که نور حق را خاموش کند.

حذف گشت ارشاد۴آبان۱۴۰۱

به نظر من نیروی انتظامی را باید تقویت کرد و هدف کسانی را افشا کرد که متمایلند با تضعیف نیروی انتظامی، جامعه ما را به سمت بی‌بندوباری و شهوت‌رانی و چشم‌چرانی و هوس‌زدگی ببرند.

حذف گشت به نفع خطاکاران و متخلفان و هنجارشکنان است. اگر مطالبه عده‌ای از زنان و مردان زیر پا گذاشتن احکام اسلام باشد، ارزشی برای اعتنا کردن به آن ندارد، ولو آمریکا و اروپا از آن طرفداری کنند.

حجاب پخش اعترافات اجباری۱آبان۱۴۰۱

بنده در چندماه پیش و در چند مورد، آن هم پیش از شکل‌گیری ناآرامی‌ها، افرادی را در خیابان دیدم که لخت مادرزاد بودند. این اتفاقات نشان می‌داد که دشمنان نظام برای ضربه‌زدن به حاکمیت، برنامه داشتند، زیرا ریشه انقلاب اسلامی، فرهنگی و معنوی است.

اعتراضات مردم برنامه دشمن بوده است. نظام و صداوسیما باید افشاگری کنند و اعترافات دستگیرشدگان را عمومی کنند تا همه با حقایق آشنا شوند.

گفته می‌شود بی‌حجابی وسیع‌تر شده است. از این‌رو، باید مسائلی که در پشت قضیه بوده است را روشن کرد، یعنی باید افشاگری شود که همه بدانند دشمن برنامه داشته است

حجاب اختیاری۲۶مهر۱۴۰۱

کسانى که احکام نورانی اسلام و ارزش‌هاى انقلاب را برنمى‌تابند، ضعف‌هاى اجرایى و کاستى‌ها را بهانه می‌کنند به امید بازگشت به دوران جاهلیت طاغوت، زهى خیال باطل! این بازگشت محال است.

تهمت خودارضایی به معترضان۲۵مهر۱۴۰۱

عقب مانده‌هاى از انقلاب و تکذیب کنندگان ارزش‌هاى آن، با تحلیل‌هاى القایى و سپس خودارضایى دلخوش نکنند. بهتر است به جاى دوزخی شدن، در خدمت انقلاب و اصلاح انحرافات قرار گیرند.

قتل معترضان۲۳مهر۱۴۰۱

چرا باید این همه اسلحه از آمریکا برای تخریب وارد کشور شود؟ چرا باید با کمال خشونت بسیجی ما را در خیابان بکشند؟ ما شهید داشتیم، ولی آن‌ها کشته نشده‌اند.

اینها سنگ می‌زنند، می‌شکنند؛ چاقو کشی می‌کنند، از اسلحه گرم استفاده می‌کنند، این‌هاست که اشکال پیدا می‌کند، وگرنه بحث مدارس که مطرح نیست.

حمایت غرب از اعتراضات۱۳مهر۱۴۰۱

هنوز در آمریکا و اروپا دولتمردانی در خیال خام دوران استعمارند و می‌پندارند که مى‌توانند حتى پیروان انقلاب اسلامى را به جاهلیت طاغوتى بازگردانند.

مرگ مهسا امینی ۳۰شهریور۱۴۰۱

آن‌ها که با کشته‌پرورى براى ما توطئه می‌چینند، بدانند این مردم امام حسین(ع) را لبیک گفته‌اند و کشور ما به عنایت امام زمان(ع) برپا است. طراحان منافق و یاران فریب خورده‌شان بدانند دستشان رو خواهد شد، و سیطره انقلاب آن‌ها را زبون خواهد کرد.

ولنگاری فضای مجازی۲۸شهریور۱۴۰۱

تا موقعی که در مورد قانونمندی فعالیت‌هاى فضای مجازی، ما جزو عقب مانده‌ترین، کشورهاییم، غیر از برخورد انفعالی درباره طرح‌هایى که بدخواهان ما با استفاده ابزارى از عواطف عمومى و با هدف اشاعه فحشاء و ولنگارى اجتماعى مى‌ریزند، از دولت توقعى نباید داشت.

مرگ مهسا امینی فحشا۲۶شهریور۱۴۰۱

بانوان مبارز و پاکدامن، از ارکان پیروزى نظام مقدس ما بوده و هستند. کسانى که امروز می‌خواهند با ابزار ترویج فحشا و لاابالی‌گرى باعث اختلاف‌افکنى و آبروریزی و تضعیف کشور شوند، به‌زودى مفتضح خواهند شد.

این خصلت بى‌آبرویى منافقان است که سعى مى‌کنند به هر بهانه‌اى با سواستقاده از لجام گسیختگی فضای مجازی، دست به آبروریزی از جمهورى اسلامى بزنند.

برجام۲۰شهریور۱۴۰۱

هفت سال تزویر و عهدشکنی برجامی کافى است؛ دولت آمریکا نباید گمان کند که از عواقب رفتار غیر مسوولانه‌اش در امان مى‌ماند.

منتقدان، خیانت کارند۱۴شهریور۱۴۰۱

انتقاد سازنده از مسوولان حکومتى لازم و مفید است، ولى ناامید کردن مردم از خود و چشم دوختن به بیگانگان و خوار شمردن غیر منصفانه نتیجه تلاش‌ها، خیانت به مردم و خدمت به دشمنان است.

مخالفت با واردات خودرو۱۴شهریور۱۴۰۱

از مهم‌ترین خسارت‌هاى شرطى کردن اداره کشور و وابستگى به واردات، اسراف در هزینه‌ها و بى‌مبالاتى نسبت به کیفیت تولیدات و عدم اهتمام به رفع کمبودها و تضعیف عدالت اجتماعى است.

دستاوردهاى ۴٠ ساله ایرانیان، على‌رغم محدودیت‌ها و تحریم‌ها و برخى سومدیریت‌ها، ستودنی است، و جریانى که به شوق واردات در صدد تحقیر کارگران و مهندسان و متخصصان ما است، محکوم است.

سهمیه بندی سوخت۱۳شهریور۱۴۰۱

تعیین و تثبیت سهمیه سوخت، یعنى جلوگیرى از اسراف و راهبندان و مقابله با آلودگى هوا. دولت با جدیت بر تصمیم عاقلانه خود بایستد.

سهمیهبندی سوخت۸مرداد۱۴۰۱

افزایش تعداد خودروها به صورت نامتوازن با گنجایش خیابان‌ها و جاده‌ها، به راهبندان‌ها و افزایش مصرف سوخت و تشدید آلایندگى انجامیده است. دولت باید ابتدا با سهمیه بندی سوخت مشکل را مهار کند، والا در اثر مصرف بی‌رویه، ناگزیر از واردات سوخت و  پذیرش منفعلانه تشدید اسراف و آلودگیها و راهبندان‌ها خواهد شد.

افشای ارتباط پسرش با مجاهدین۲۷تیر۱۴۰۱

فرزندم بسیار عاطفی و ساده لوح و سست ‌اراده است؛ این ضعف موجب ناتوانی در تامین وضعیت معیشتی او شده و منافقین نیز با استفاده از همین موارد، توانستند او را جذب کنند و به انحراف بکشانند و ماموران امنیتی نیز گمان کرده بودند که او عنصر اثرگذاری است. مهدی در دوران بازجویی متوجه شد که فریب‌خورده و به دام افتاده و کاملا نادم و افسرده شد، به گونه‌ای که دائم پس از بازجویی و به‌ویژه در زندان، احساس غربت می‌کرد و شب و روز را با اشک و ناله می‌گذراند، برخی از هم‌بندی‌های او در هنگام مرخصی به من گفتند که دیگران، مهدی را وادار به بیگاری کرده و از او اخاذی می کنند، در نامه‌ای از رییس قوه‌قضاییه سوال کردم که آیا منظور از ۵سال حبس، زندان توام با تحقیر و توهین و اخاذی است؟ ایشان هم بزرگواری کردند و جواب دادند. مرخصی از زندان تابع ضوابطی است که مهم‌ترین آن‌‌ها مربوط به رفتار خود زندانی است. با توجه به گزارش دادیاران مقیم و وضع جسمی و روحی فرزندم، او را مستحق مرخصی تشخیص دادند.

نقطه ضعف مهدی از بدو تولد با او بوده و این مساله هم جسمی است و هم روحی. من و مادرش هم بسیار تلاش کردیم تا این نقاط ضعف بر شخصیت او تاثیر نگذارد.

پوشیدن کفش ریباک۲۵تیر۱۴۰۱

پوشیدن کفش کتانى خارجى ولو هدیه‌اى باشد از سال‌ها قبل، در صحن مجلس، کار موجهى نیست. اصالت با تولیدات داخلى و تشویق آن است، حتى اگر برترین کیفیت را نداشته باشد.

پولشویی۷تیر۱۴۰۱

پیوستن به FATF یک بحث انحرافی است، چرا که تا موقعی تحریم‌ها برقرار باشد، هرگونه تن دادن به یک سلسله مقرراتی که دست و پای ما را می‌بندد و خروج از تحریم را برای ما مشکل‌تر می‌کند، خلاف است. FATF از جمله موارد دست و پا گیر است، وگرنه اصل آن که اشکال ندارد.

زندگی فرزندانش در فرانسه تابعیت فرانسوی۳۰خرداد۱۴۰۱

ما در خانواده‌مان همه در ایران داریم زندگی می‌کنیم. من فرانسه تحصیل کردم، ولی هیچ کدام از اعضای خانواده من و نه خودم، تابعیت خارجی نداریم، هیچ کدام هم آن‌جا زندگی نمی‌کنیم. همه در ایران داریم زندگی می‌کنیم. من در فرانسه تحصیلاتم را می‌کردم. بچه‌های من با خودم این‌جا زندگی می‌کنند و همسایه خود من هستند. شما اگر مساله اقتصادی دارید، مساله مالی دارید، به مساله خصوصی چیکار دارید؟ فرض کنید من یک فرزندی هم داشته باشم که خارج باشد، خب چه ربطی به من دارد؟

گرانی خودرو۳۰اردیبهشت۱۴۰۱

مسایل اقتصادی و کلان کشور و هزینه‌های تمام شده تولید، در قیمت فروش خودرو موثرند که عمده آن‌ها در اختیار خودروساز نیست؛ مانند قیمت مواد اولیه و واسطه‌ای، دستمزدها و هزینه‌های مالی.

باز نشدن ایربگ خودروهای داخلی۲۶اردیبهشت۱۴۰۱

این ادعا (باز نشدن ایربگ) به هیچ‌وجه صحت ندارد و کسانی مدعی باز نشدن ایربگ خودرو‌ها هستند، خودشان در این تصادفات مقصرند. پلیس راهنمایی و رانندگی در جاده مه‌آلود از عبور و مرور خودرو‌ها جلوگیری نمی‌کند و بعد، مدعی باز نشدن ایربگ‌ها می‌شود. حتی به فرض اینکه ایربگ خودرو‌ها هم باز نشود، یک نقص فنی است که باید برطرف شود. باز نشدن ایربگ ۱۰۰ خودرو بین ۹۰۰ هزار خودروی تولید شده، آماری ناچیز است.

واردات ۷۰ الی ۸۰ هزارتایی خودرو، تاثیری بر تعدیل قیمت خودرو ندارد، بلکه صرفا شرکتی در کنار شرکت‌های دیگری مانند کرمان خودرو ساخته خواهد شد.

مخالفت با واردات خودرو۲۳اردیبهشت۱۴۰۱

چاره رفع نواقص تولیدات داخلی و بهبود کیفیت تحقیر و توقف تولید صنعتی نیست، زیرا برخلاف شعار سال و مفاد سند تحول دولت است.

باید دولت همت خود را برای اصلاح صنعت صرف کند. پناه بردن به واردات نامحدود، پاک کردن صورت مساله و به هدر دادن ارز محدودی است که با تخفیف دادن قیمت نفت صادراتی، عاید کشور شده و باید برای تامین مواد و کالاهای ضروری و رشد کشور بکار گرفته شود، و نه راضی کردن وارداتچی‌ها!

ایران‌وایر
رویا همایونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *