یک هفته پس از حملۀ گستردۀ موشکی و پهپادی تهران به اسرائیل، علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، در دیدار با فرماندهان عالی نیروهای مسلح این کشور، حملۀ موشکی و پهپادی سپاه پاسداران به اسرائیل را “موجب ایجاد احساس شکوه و عظمت دربارۀ ایران اسلامی در چشم جهانیان” دانست.
او گفت : مهم و مسئله این نیست که سپاه پاسداران “چه تعداد موشک شلیک” کرد “و یا موشک ها به هدف اصابت کردند” یا نه. اینها به گفتۀ علی خامنهای “موضوع دست دوم و فرعی است”. مهم از نظر خامنهای “ظهور قدرت ارادۀ” جمهوری اسلامی “و نیروهای مسلح آن در عرصۀ بینالمللی است.”
در سیزدهم آوریل گذشته سپاه پاسداران بیش از ٣٠٠ موشک و پهپاد رزمی به روی اسرائیل پرتاب کرد و این کشور توانست با همکاری آمریکا، بریتانیا، فرانسه و اردن ٩٩ درصد این پرتابهها را رهگیری و خنثی کند.
روزنامۀ آمریکایی “والاستریت جورنال” در شمارۀ امروز خود یکشنبه بیست و یک آوریل فاش کرد که این تعداد از موشک و پهپاد پرتاب شده از سوی رژیم ایران به روی اسرائیل بسیار بیش از پیشبینیهای رهبران واشنگتن بود و آنها را حقیقتاً بهتزده و نگران کرده بود. یک مقام دولت آمریکا به “وال استریت جورنال” گفته است که این کشور خود را برای خنثی کردن حداکثر پنجاه موشک بالستیکی و کروز ایران آماده کرده و مطمئن نبود که اسرائیل بتواند این حجم بالا از پرتابه را خنثی کند.
پس از حملۀ ایران، جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، موفقیت این کشور را در خنثی کردن این حجم از پرتابه ستود و آن را موفقیتی بزرگ برای اسرائیل و پیامی روشن برای رهبران جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد.
در کمتر از یک هفته پس از حملۀ تهران به اسرائیل این کشور با سه موشک کروز رادار پایگاه هوایی اصفهان را در قلب ایران منهدم کرد بی آنکه حتا وارد حریم هوایی این کشور بشود. آموس یادلین، رئیس پیشین اطلاعات ارتش اسرائیل، گفت : سه موشک کروز اسرائیل بیشتر از سیصد پرتابۀ نظامی ایران به این کشور لطمه وارد آوردند.
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجۀ ایران، همانند دیگر رهبران این کشور از اساس منکر حملۀ اسرائیل شد و گفت اسرائیل با پهپادهای ریزنقشی که بیشتر به اسباببازی شباهت داشتند قصد داشت به ایران حمله کند.