درگیری در سیستان و بلوچستان؛ «چهار نفر» از نیروهای سپاه پاسداران کشته شدند

By | ۱۴۰۳-۰۸-۲۵

رسانه‌های بلوچ از ادامه درگیری مسلحانه بین سپاه پاسداران و «گروه جیش‌العدل» در اطراف شهرستان راسک خبر داده‌اند؛ سپاه پاسداران نیز اعلام کرد که در این درگیری سه تن از نیروهایش و همچنین چهار نفر از «تروریست‌ها» کشته شدند.

درگیری مسلحانه بین دو طرف چندین بار در چند روز گذشته تکرار شده و بر اساس اطلاعیه «قرارگاه قدس» نیروی زمینی سپاه پاسداران، این درگیری‌ها روز پنجشنبه ۲۴ آبان ادامه یافت.

صبح جمعه نیز خبرگزاری تسنیم از کشته‌شدن یکی دیگر از نیروی سپاه که در این درگیری زخمی شده بود، خبر داد. این خبرگزاری به‌نقل از قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه او را «نیروی بسیج» و با نام «رضا برزگر» معرفی کرد.

سپاه پاسداران محل درگیری صبح پنجشنبه را «منطقه عمومی شهرستان راسک» در استان سیستان و بلوچستان اعلام کرده است.

اطلاعیه «قرارگاه قدس» اسامی نیروهای کشته شده خود را «سرگرد پاسدار علی رحمانیان»، «سرگرد پاسدار احمد زارعی» و «رزم‌آور پاسدار احمدرضا صاحب» اعلام کرده و بدون ارائه جزئیات بیشتر تنها افزوده است که از طرف مقابل نیز چهار نفر کشته و شش نفر دستگیر شدند.

در همین حال «جیش‌العدل»، گروه مسلح مخالف جمهوری اسلامی، کشته شدن دست‌کم سه تن از نیروهای خود را تایید کرده و مدعی کشتن شمار زیادی از نیروهای نظامی شده است.

به نوشته رسانه‌های بلوچ، از جمله کپین فعالین بلوچ و همچنین رسانک، درگیری‌های صبح پنجشنبه در روستای جلال‌آباد در شهرستان سرباز روی داد و نیروهای سپاه پاسداران به یک خانه مسکونی «که افراد مسلح در آن ساکن بودند» حمله کردند.

به گزارش این رسانه‌های محلی، این درگیری حدود ۱۰ ساعت طول کشید.

در روزهای اخیر سپاه پاسداران از انجام «رزمایش عملیاتی شهدای امنیت» خبر داده اما هیچ اشاره‌ای به جزئیات این رزمایش، از جمله زمان آغاز و پایان و همچنین محل اجرای آن نکرده است.

احمد شفایی، سخنگوی این رزمایش، روز جمعه ۱۸ آبان از کشته شدن یک نیروی سپاه و چهار نفر از «تروریست‌ها» خبر داد؛ روز یکشنبه ۲۰ آبان نیز «قرارگاه قدس» اعلام کرد پنج «نیروی بومی بسیج» در شهرستان سراوان کشته شدند.

به نوشته رسانه‌های بلوچ، در جریان درگیری‌های اخیر نیروهای سپاه پاسداران به سوی غیرنظامیان محل نیز تیراندازی کردند و برخی از اهالی محل هم بازداشت شدند.

حملات مخالفان مسلح جمهوری اسلامی در استان سیستان‌ و‌ بلوچستان سابقه دارد و پیش از این شمار قابل توجهی از طرفین در جریان درگیری‌ها کشته شده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *