سیدعلی مسکویچ خامنه ای باید مطیع روسیه باشد! ناصر مستشار

By | ۱۴۰۳-۱۲-۳۰

خبر کوتاه بود و بدان اهمیّت داده نشد!

* ترامپ و پوتین در تماس تلفنی خود توافق کردند که تهران نباید توان نابودی اسرائیل را داشته باشد*

این به معنای کاپیتولاسیون نظامی علیه رژیم ولایت فقیه خواهد بود که از این پس توسط روسیه کنترل و نظارت امریکا اجراء خواهد شد.
طبق توافق امریکا و روسیه،توان نظامی جمهوری اسلامی توسط روسیه کنترل خواهد شد تا توان حمله نظامی به اسراییل را نداشته باشد.
اما اسراییل همچنان توان از بین بردن مراکز اتمی جمهوری اسلامی را خواهد داشت.از این پس اگر اسراییل به مراکز اتمی جمهوری اسلامی حمله کند،رژیم ایران حق پاسخگویی به اسراییل را نخواهد داشت.
طبق توافقی که بین ترامپ و پوتین حاصل گردید ،توان و قدرت نظامی نیروهای سه گانه مسلح جمهوری اسلامی در تمام سطوح و تجهیزات نظامی تحت کنترل روسیه و نظارت امریکا در خواهند آمد!
جمهوری اسلامی از این پس حق داشتن موشک های دوربرد را نخواهد داشت.
جمهوری اسلامی از داشتن موشک هایی که بتوانند اسراییل را مورد هدف قرار دهند،محروم خواهد گردید.
روسیه بطور محترمانه جمهوری اسلامی را به امریکا فروخت و هنوز درد های زایمانی آن حس نشده هست!
ترامپ در ضمن تصریح کرد :
* از این لحظه هر تیری که حوثی‌های یمن شلیک کنند مسئولیتش با ایران است*
بازوهای اختاپوسی رژیم ولایت فقیه در سوریه،لبنان،عراق،غزه و یمن قطع گردید و سر اختاپوس نیز در داخل در آینده نزدیک از پیکر نظام بریده خواهد شد!
تابستان ۱۴۰۴ سال نبرد سنگینی برای رژیم ولایت فقیه خواهد بود.
کمبود آب و برق در تابستان سوزان قابل کنترل نخواهد بود. سردمداران رژیم ولایت فقیه که همواره با روضه های تشنگی امام حسین در صحرای کربلا ،مردم را به گریه و زاری واداشته اند اینک همان بلایی که سر امام حسین آمد را بر مردم ایران روا خواهند داشت!

*عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب، درباره کاهش چشم‌گیر حجم آب مخازن و وضعیت بحرانی سدهای کلیدی ایران هشدار داد.*
« کم آبی سدها و شرایط وخیم آن به گونه‌ای شده که موتورسوار هم این امکان را دارد که در  پشت سدها تردد کند»
همان بخش خاکستری جامعه که انفعال را ترویج میکند و بسود رژیم تمام میشود با کم آبی تابستان آتی چکار خواهد کرد؟از سال آینده بی آبی تهران و بسیاری از شهرهای بزرگ ایران طغیان خواهند کرد و بگذارید بی آبی به سراغ جامعه خاکستری بیاید آنموقع معلوم می شود یک من ماست چقدر کره دارد!
پزشکیان گفته سال آینده در تهران باید با تانکر آبرسانی کنیم که غیر ممکن هست.
آری قهر طبیعت هم بسراغ رژیم ضد بشری و ضد طبیعت آمده هست تا آنرا نابود سازد.
خامنه ای که همواره فرزند آوری و افزایش جمعیت شیعه را تبلیغ میکرد در
تابستان آتی با کمبود آب چکار خواهد کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *