جزییات هک بانک سپه / تخلیه ساختمان مرکزی بانک از دیروز و دستور تخلیه شعب از امروز

By | ۱۴۰۴-۰۳-۲۸

صبح امروز سرور‌های بانک سپه بانک متعلق به سپاه پاسداران هدف حمله سایبری قرار گرفت. گروه هکری گنجشک درنده که سابقه هک سامانه‌های سوخت کشور را در کارنامه خود دارد، مسیولیت این حمله را بر عهده گرفته است.

 صبح امروز خبر حمله سایبری به بانک‌ سپه منتشر شد. گروه هکری گنشجک درنده در بیانیه‌ای گفته ما داده‌های بانک سپه، بانک متعلق به سپاه پاسداران را نابود کردیم. این گروه مدعی شده «بانک سپه موسسه مالی است که تحریم‌ها را دور میزد و با استفاده از پول مردم ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را هدایت می‌کرد».

این گروه در پایان بیانیه از «کسانی که در این عملیات به آنها کمک کرده‌اند» تشکر کرده است.

منتظر اختلال در پمپ بنزین‌ها باشیم؟

یکی از کارکنان بانک سپه در گفت‌و‌گو با رویداد٢۴ گفته مقامات بانک روز گذشته ساختمان مرکزی این موسسه مالی را تخلیه و تعطیل کرده‌اند.

او گفته به همه شعب نیز اطلاع داده شده که تا ساعت ٩ صبح امروز، از داده‌ها و مدارک بک آپ گرفته و شعبه را تعطیل کنند.

بررسی‌های رویداد٢۴ نشان می‌دهد همراه بانک و اینترنت بانک سپه در حال حاضر از کار افتاده وامکان برداشت پول با کارت‌های اعتباری این بانک در حال حاضر وجود ندارد.

خبرگزاری فارس، رسانه نزدیک به سپاه گفته اختلال ظرف چند ساعت آینده رفع می‌شود.

لازم به ذکر است که به‌دلیل پشتیانی بانک سپه از برخی جایگاه‌های سوخت ممکن است در ساعات آینده اختلالاتی در برخی پمپ بنزین‌ها ایجاد شود.

گنجشک درنده قبلا کجاها را هک کرده بود؟

گفتنی است، ٢٧ آذر ماه سال ١۴٠٢ گروه هکری «گنجشک درنده» سامانه سوخت کشور را هک کرد. این گروه آبان ماه سال ۱۴۰۰ هم سابقه حمله به سامانه هوشمند توزیع سراسری سوخت را داشت.

گروه هکری «گنجشک درنده» تابستان سال ۱۴۰۰ هم مسئولیت هک شرکت راه آهن را برعهده گرفته بود.
رویداد۲۴
لیلا فرهادی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *