سنتکام از آغاز موج تازه حملات به اهداف نظامی جمهوری اسلامی خبر داد

By | تیر ۲۲, ۱۴۰۵

خبرگزاری مهر: صدای دو انفجار شدید در اهواز و ماهشهر شنیده شد

خبرگزاری مهر، نزدیک به سازمان تبلیغات اسلامی، نوشت: «ساعت ۱:۳۰ بامداد دوشنبه، صدای دو انفجار شدید در اهواز و ماهشهر به گوش رسید.»

‌میهن: وقوع انفجار های مهیب در بعضی مناطق اهواز

روزنامه هم‌میهن گزارش داد: «گزارش های محلی از وقوع انفجار های مهیب در بعضی مناطق اهواز خبر می‌دهند.»

 شنیده شدن صدای جنگنده در آسمان اصفهان خبر داد

«رویداد ۲۴» از شنیده شدن صدای جنگنده در آسمان اصفهان خبر داد.

رویداد ۲۴: صدای چند انفجار شدید در اهواز، کنگان و چابهار شنیده شده است

«رویداد ۲۴» گزارش داد که صدای چند انفجار شدید در اهواز، کنگان و چابهار شنیده شده است.

دختر قاسم سلیمانی به ترامپ: مرگ راحت برای‌تان آرزو خواهد شد

زینب سلیمانی، دختر قاسم سلیمانی،‌ فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران، خطاب به دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، نوشت: «خواب راحت از چشمان‌تان رخت برمی‌بندد و مرگ راحت برای‌تان آرزو خواهد شد. این پیش‌بینی تحقق یک وعده صادق است.»

خبرگزاری مهر: صداهای انفجار در جنوب‌شرقی ایران شنیده شد

خبرگزاری مهر،‌ نزدیک به سازمان تبلیغات اسلامی، از شنیده‌شدن صداهای انفجار در جنوب‌شرقی ایران، از جمله در چابهار خبر داد.

این رسانه حکومتی نوشت: «تاکنون هیچ مرجع رسمی درباره منشا این صداها یا جزییات احتمالی حادثه اطلاعیه‌ای صادر نکرده است.»

خبرگزاری صدا‌و سیما: دکل مخابراتی اطراف روستای طاهرویی سیریک هدف حمله بود

خبرگزاری صدا‌و سیما، متعلق به رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی، با استناد به «گزارش‌های اولیه» نوشت: «حمله امشب به دکل مخابراتی اطراف روستای طاهرویی سیریک بوده است» و اشاره کرد که این دکل «در حملات قبلی هم مورد اصابت قرار گرفته بود.»

خبرگزاری مهر: صدای چندین انفجار در مناطقی از استان بوشهر شنیده شده است

خبرگزاری مهر،‌ نزدیک به سازمان تبلیغات اسلامی، گزارش داد که بامداد دوشنبه صدای انفجارهایی در برخی مناطق استان بوشهر شنیده شده است و نوشت: تاکنون هیچ مرجع رسمی، «جزییاتی درباره منشا این رخدادها یا ابعاد احتمالی آن منتشر نکرده است.»

مهر اشاره کرد مطابق گزارش‌های دریافتی، شهرهایی از جمله بوشهر و کنگان از مناطقی هستند که شهروندان از شنیده‌شدن صداهای انفجار خبر داده‌اند و نوشت: «با این حال، جزئیات مربوط به منشأ این صداها و گستره احتمالی آن تاکنون مشخص نیست.»

شبکه خبر از شنیده شدن صدای انفجارهایی در قشم و جاسک خبر داد

شبکه خبر، متعلق به رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی، از شنیده شدن صدای انفجارهایی در جزیره قشم و جاسک خبر داد.

بر اساس این گزارش، صدای چندین انفجار در قشم و پنج انفجار در جاسک شنیده شده است.

یک مقام استانداری هرمزگان: هیچ تلفات جانی یا آسیب به مناطق مسکونی گزارش نشده است

یک مقام استانداری هرمزگان به خبرگزاری تسنیم، متعلق به سپاه پاسداران، گفت: «تاکنون هیچ تلفات جانی و آسیب رسیدن به مناطق مسکونی در حملات امشب گزارش نشده است.»

دور تازه‌ حملات نیروهای آمریکا علیه اهداف جمهوری اسلامی

فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) اعلام کرد نیروهای آمریکا از ساعت ۵ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا (نیم بامداد ایران) دور تازه‌ای از حملات علیه اهداف جمهوری اسلامی را آغاز کرده‌اند.

سنتکام هدف از این حملات را کاهش بیشتر توان جمهوری اسلامی برای حمله به دریانوردان غیرنظامی و کشتی‌های تجاری در حال عبور از تنگه هرمز اعلام کرد.

در این بیانیه آمده که این حملات به دستور فرمانده کل قوا، دونالد ترامپ، و با هدف پاسخگو کردن نیروهای جمهوری اسلامی انجام شده است.

تسنیم: برخی منابع خبری از شنیده شدن صدای چند انفجار از محدوده قشم خبر می‌دهند

خبرگزاری تسنیم، متعلق به سپاه پاسداران، گزارش داد که صدای انفجارهایی در چند منطقه در جنوب ایران شنیده شده است.

این رسانه حکومتی در این ارتباط نوشت: «برخی منابع خبری از شنیده شدن صدای چند انفجار طی دقایق اخیر از محدوده قشم خبر می دهند.»

شبکه خبر: صدای سه انفجار در جاسک شنیده شد

شبکه خبر، متعلق به رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی، نوشت صدای سه انفجار در جاسک شنیده شد.

خبرگزاری فارس: صدای بیش از ۱۰ انفجار در سیریک و بندرعباس شنیده شد

خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران، از شنیده شدن صدای بیش از ۱۰ انفجار در سیریک و بندرعباس خبر داد.

این رسانه حکومتی نوشت هنوز محل دقیق این انفجارها مشخص نیست.

در همین حال، کانال تلگرامی اسکان نیوز انفجار در سیریک را «مهیب» نامید.

کانال اخبار سپاه پاسداران: صدای ۶ انفجار در اطراف روستای طاهرویی سیریک شنیده شد

کانال اخبار سپاه پاسداران گزارش داد که صدای ۶ انفجار در اطراف روستای طاهرویی سیریک (هرمزگان ) شنیده شده است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه: تاکنون هیچ شناور بیگانه‌ای وارد آب‌های سرزمینی ایران نشده است

علی عظمایی، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران، گفت همه «شناورهای فرامنطقه‌ای و بیگانه» در تنگه هرمز «به‌طور مستمر رصد می‌شوند» و گشت‌های دریایی و هوایی سپاه در صورت لزوم به شناورها اخطار می‌دهند وارد آب‌های سرزمینی ایران نشوند.

او همچنین گفت تاکنون «هیچ شناور بیگانه‌ای» موفق به ورود به آب‌های سرزمینی ایران نشده است.

سنتکام: ادعای جمهوری اسلامی در مورد کشته شدن سه سرباز آمریکایی در کویت دروغ است

فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) «ادعا و تبلیغات» تهران مبنی بر کشته شدن سه سرباز آمریکایی در کویت به دنبال حمله جمهوری اسلامی را دروغ دانست.

سنتکام نوشت: «هیچ گزارشی مبنی بر مرگ یا زخمی شدن سربازان آمریکایی در منطقه وجود ندارد.»

بقایی: کشورهای منطقه اجازه استفاده آمریکا از خاک خود برای اقدام علیه ایران را متوقف کنند

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی، در شبکه اجتماعی ایکس در مورد آنچه «ادامه اقدامات تجاوزکارانه» اسرائیل و آمریکا نامید، عنوان کرد: «جمهوری اسلامی حمله نمی‌کند و اقدامات خود را دفاع مشروع بر اساس قوانین بین‌المللی می‌داند.»

او از کشورهای منطقه خواست اجازه استفاده آمریکا از خاک خود برای اقدام علیه جمهوری اسلامی را متوقف کنند و نوشت سرزنش جمهوری اسلامی «برای دفاع از حاکمیت خود، بدون پاسخگو کردن عاملان نقض قوانین بین‌المللی، مسئولانه نیست.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *