پیام منتسب به مجتبی خامنه‌ای: آمریکا بی‌اعتباری امضای خود را نشان داد

By | تیر ۲۸, ۱۴۰۵
در پیامی منتسب به مجتبی خامنه‌ای نقض تفاهم‌نامه میان ایران و آمریکا نشانه بی‌ارزشی و نامعتبر بودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا خوانده شد

در پیام مکتوب منتسب به مجتبی خامنه‌ای، سومین رهبر اعلام‌شده جمهوری اسلامی که در تلویزیون ایران خوانده شد، او آمریکا را به نقض تفاهم‌نامه با جمهوری اسلامی متهم کرد و نوشت، این اقدام بار دیگر “بی‌ارزشی و نامعتبر بودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا” را نشان داده است.

رهبر جمهوری اسلامی همچنین گفت، اگر آمریکا به دنبال جنگ‌افروزی و تحمیل هزینه‌های بیشتر است،  ایران و گروه‌های تحت حمایتش در منطقه به این کشور “درس‌های فراموش‌نشدنی” خواهند داد.

مجتبی خامنه‌ای در این پیام، تشییع جنازه پدرش را حماسه تاریخی خواند و نوشت، ملت ایران باید با ادامه اعتماد به مسئولان سه قوه، برای صیانت از منافع جمهوری اسلامی “هوشیار و فعال در میدان” بماند.

او گفت، انتقاد از عملکرد مسئولان نباید به وحدت و انسجام اجتماعی آسیب بزند.

در این پیام، “وحدت کلمه و اتحاد” میان مردم و مسئولان از ضرورت‌های اصلی شرایط کنونی توصیف شده است.

مجتبی خامنه‌ای همچنین پرهیز از تفرقه، اختلافات سیاسی و برجسته کردن تفاوت‌های اجتماعی را وظیفه‌ای همگانی دانست.

او در بخش دیگری از پیام خود تاکید کرد که دشمن نباید هیچ نشانه‌ای از ضعف در ایران ببیند.

پسر علی خامنه‌ای، رهبر پیشین جمهوری اسلامی آمریکا را به جنگ‌افروزی متهم کرد و نوشت، اکنون که واشنگتن به دنبال تحمل هزینه‌های سنگین‌تر و “بی‌آبرویی بیشتر” است، باید بداند ملت ایران و جبهه مقاومت برای آن پاسخ خواهند داشت.
دانیال عمری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *