همزمان با دور دیگری از حملات شبانه آمریکا به مناطق جنوبی ایران، استاندار خوزستان از وقوع زمینلرزهای به بزرگی پنج در این استان خبر داد.
محمدرضا موالیزاده با اشاره به اعزام تیمهای ارزیاب به منطقه گفت: «دستورات لازم برای آمادهباش کامل نیروهای امدادی و عملیاتی به مدیرکل مدیریت بحران استان ابلاغ شده است.»
او اطلاعاتی از خسارات و تلفات احتمالی این حادثه ارائه نکرد.
مدیرعامل هلال احمر خوزستان در این باره چنین توضیح داده بود: «ساعت ۰۵:۵۵ امروز یکشنبه ٢۸ تیرماه، زلزلهای به بزرگی ۵ ریشتر در عمق ۱۲ کیلومتری، سالند از خوزستان را لرزاند.»
پیشتر معاون امنیتی استانداری خوزستان خبر داده بود که «جنگندههای آمریکا ساعت ۰۵:۵۵ دقیقه یک نقطه در اطراف شهر شادگان را مورد اصابت موشک قرار دادند».
دو ساعت پس از زلزله اولیه، خبرگزاریها در ایران از یک پسلرزهٔ چهار ریشتری در عمق هشت کیلومتری سالند در استان خوزستان خبر دادند.

