بیکاری‌های گسترده در هتل‌های ایران بدون بیمه بیکاری؛ هتل‌های تهران خالی است

By | ۱۳۹۹-۱۲-۲۶

جمشید حمزه‌زاده، رییس جامعه هتلداران ایران، روز دوشنبه اعلام کرد دو سوم کارکنان هتل‌ها در ایام کرونا تعطیل شدند تا بتوانند از بیمه بیکاری استفاده کنند، اما متاسفانه بسیاری از آنها هنوز بیمه بیکاری نگرفته‌اند.

حمزه‌زاده اعلام کرد: بسیاری از هتل‌ها در شهرهای مختلف به تعطیلی کشانده شده‌اند. از ابتدای کرونا تا بهمن‌ماه؛ هتل‌ها ۱۴ هزار میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان ضرر داده‌اند.

این مقام صنفی در گفتگو با ایلنا، در مورد وضعیت هتل‌های ایران ادامه داد: درصد رزرو هتل‌ها بسیار کم است، می‌توان گفت میانگین کشوری درخواست رزرو هتل برای ایام نوروز کمتر از ۱۵ درصد است. عموما این موقع سال میزان تقاضا برای رزرو بین ۵۰ تا ۶۰ درصد بود و علت این وضعیت نیز کرونا و تبلیغات شدید صداوسیما و مسئولین در مورد سفر نکردن است.

وی در پاسخ به سوالی در مورد پراکندگی تقاضا برای خدمات هتل در شهرهای مختلف گفت: در بعضی شهرها مانند کیش درخواست رزرو هتل نسبت به دیگر شهرها بیشتر است اما مابقی شهرها تقریبا در یک سطح هستند.

رییس جامعه هتلداران ایران تصریح کرد: هتل‌ها به زحمت خود را نگه داشته‌اند چراکه ضریب میانگین اشغال کشوری الان کمتر از ۱۵ درصد است. حمزه‌زاده در مورد وضعیت کارگران و کارکنان هتل‌ها بیان کرد: هتل‌ها کارگر اخراجی نداشتند اما بسیاری از کارگران پایان کار خورده‌ و به خاطر کرونا تعطیل شده‌اند.

همچنین محمدعلی فرخ‌مهر، رییس اتحادیه هتلداران تهران، نیز در گفتگو با ایلنا در مورد وضعیت هتل‌های تهران اظهار کرد: افزایش قیمتی رخ نداده است و قیمتی که الان اعمال می‌شود همان قیمت‌های سال گذشته است.

وی افزود: جامعه هتلداران با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران به کل هتلدارن تهران ابلاغ کرده است که باید به گردشگرانی که از ۲۹ اسفند تا ۱۵ فروردین به تهران می‌آیند ۵۰ درصد تخفیف دهند. هتلدارها مجاز هستند که بیش از این هم تخفیف دهند اما تا ۵۰ درصد را حتما باید اعمال کنند.

رییس اتحادیه هتلداران تهران تصریح کرد: تقاضا برای رزرو هتل‌های تهران در نوروز تقریبا صفر است. مهمان‌هایی هم که به به صورت معدود داشتیم از امروز شروع به تخلیه می‌کنند چراکه برای کارهای تجاری و اداری به تهران آمده بودند. از امروز منتظر هستیم که مهمانان نوروزی بیایند.

وی خاطرنشان کرد: در سالی که گذشت همه هتلداران متضرر بودند و مشکلات بسیار عدیده‌ای داشتند و بسیاری از هتلداران با گرفتن وام و فروش اموال و روش‌های دیگر توانسته‌اند هتل خود را دایر نگه دارند. الان حتی اگر بستر هم فراهم شود شرایط اقتصادی مردم به آنها اجازه سفر نمی‌دهد.
رادیو بین المللی فرانسه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *