درباره مرگ مشکوک سیدمحمد حسین‌زاده حجازی «سرتیپِ گشتاپوی ولایت»!

By | ۱۴۰۰-۰۱-۳۰

-ابهامات در مورد مرگ حجازی که از او به عنوان «شهید» نام برده شده است، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مجبور به واکنش کرد.
-سخنگوی سپاه پاسداران: اسرائیل هشت سال دنبال ترور حجازی بود.
-حجازی مدتی مسئول سپاه پاسداران در لبنان بود و برای ۱۰ سال فرماندهی سازمان بسیج را بر عهده داشت و یکی از عوامل اصلی در سرکوب اعتراضات مردم بود.
-در متن پیام تسلیت محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نیز اعتراف شده که حجازی «یکی از درخشان‌ترین ستاره‌های محور مقاومت بود و نقشی مهم در سازماندهی محور مقاومت بر عهده داشت.»
-فرزند ابراهیم همت در توییتی نوشت علت مرگ حجازی، حمله قلبی نبوده و نیست و «فدای رهبر شد»!
-اکانت توییتری منصوب به موساد در توییتی کنایه‌آمیز در واکنش به مرگ حجازی نوشت «او که در بمب‌گذاری آمیا در آرژانتین مشارکت داشت و موشک‌های هدایت شونده به حزب‌الله تحویل داد، کاملاً طبیعی و غیرمشکوک از دنیا رفت!» این توییت بر ابهامات مرگ حجازی بیش از پیش افزوده است.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوشنبه ۲۹ فروردین در اطلاعیه‌ای با اعلام خبر مرگ سرتیپ پاسدار سیدمحمد حسین‌زاده حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران بر اثر «عارضه قلبی» او را «شهید» نیز خواند!

بر اساس آئین‌نامه‌های حکومتی تعریف «شهید» در ماده چهار اساسنامه «بنیاد شهید انقلاب اسلامی» (مصوب ۲۷ اردیبهشت ۱۳۷۷) آمده است. طبق این آئین‌نامه «شهید» به افرادی با شرایط خاص اطلاق می‌شود مثلاً افرادی که در حین مأموریت‌های سازمانی یا در درگیری با «ضدانقلاب» و «مخالفان نظام» کشته شوند.

در این آئین‌نامه همچنین آمده است افرادی که به سبب ماموریت در حال خنثی‌سازی مواد منفجره‌، شیمیایی و سایر سلاح‌های جنگی و پاکسازی میدان مین کشته می‌شوند و یا مجروحان و جانبازانی که بر اساس نظریه کمیسیون پزشکی فوت آنها به سبب جراحات و صدمات ناشی از مجروحیت تشخیص داده شود «شهید» محسوب می‌شوند. معلوم نیست اگر سیدمحمد حجازی بر اثر «عارضه قلبی» مُرده است چرا او را در این اطلاعیه «شهید» نامیده‌اند!

محمد حسین‌زاده حجازی

ترور فرماندهان ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و متخصصان و عوامل موشکی و اتمی جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر و هشدار مقامات اسرائیل مبنی بر اینکه به هر طریقی با تهدیدات جمهوری اسلامی مقابله خواهند کرد شک و گمان‌هایی‌ در مورد مشکوک بودن مرگ حجازی در پی داشته و حتی شایعاتی در مورد ترور او بین کاربران در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده است. بعضی معتقدند او نیز به سرنوشت قاسم سلیمانی و محسن فخری‌زاده دچار شده اما رژیم برای اینکه حیثیت‌اش بعد از انفجارهای نطنز و شکار فرماندهانش بیشتر بر باد نرود به دروغ ادعا کرده که مرگ حجازی ناشی از «عارضه قلبی» بوده و او سکته کرده است.

این تردیده‌ها و ابهامات در مورد مرگ حجازی سپاه پاسداران را مجبور به واکنش کرده است. بطوری که روز دوشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ سخنگوی این نهاد نظامی موازی، در مصاحبه با «شبکه خبر» صداوسیمای جمهوری اسلامی ادعا کرد علت اصلی مرگ او «عوارض شیمیایی از زمان جنگ [با عراق] بود!»

رمضان شریف اشاره کرد حجازی «چند ماه قبل، کرونا هم داشت که این بیماری برطرف شده بود.»

او البته این را هم گفت که «صهیونیست‌ها به واسطه ٨ سال عملکرد سردار حجازی کنار حاج قاسم، اهمیت ایشان را به ‌خوبی می‌دانستند و سال‌ها دنبال ترورش بودند.»

حجازی مدتی مسئول سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لبنان بود و برای مدت ۱۰ سال (۱۳۷۶ تا ۱۳۸۶) فرماندهی سازمان بسیج را به عهده داشت و یکی از عوامل اصلی در سرکوب اعتراضات مردم بود. او به واسطه سال‌ها خدمت در سپاه پاسداران از اواخر دهه ۸۰ تا پیش از مرگ در مقاطع مختلف به صورت پیوسته در بالاترین رده‌های فرماندهی سپاه مسئولیت داشت از جمله معاونت هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران، رئیس ستاد مشترک سپاه و جانشین فرمانده کل سپاه و معاونت آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح.

محمدمهدی همت فرزند ابراهیم همت در توییتی نوشت «سردار حجازی هم پر کشید نشد ذوق روز میلاد رهبرمان را آنگونه که می‌خواستیم ببریم فقط بگویم علت پرکشیدن عارضه قلبی نبوده و نیست. رهبرم، این سربازتان هم فدای شما شد، تسلیت عرض می‌کنم، من هم فدایتان…»! او ساعاتی بعد این توییت را حذف و توییت دیگری را جایگزین کرد.

ادعای محمدمهدی همت و سپس حذف آن، گمانه‌زنی‌ها و شایعات در مورد «مرگ بیولوژیک» حجازی و همینطور مرگ ناشی از «اثر واکسن کرونا» را در شبکه‌های مجازی تقویت کرده است. به نظر می‌رسد همت مجبور به پاک کردن این توئیت شده است.

حجازی در تیرماه ۱۳۸۷ به‌ عنوان جانشین «قرارگاه ثارالله» معرفی شد و در سرکوب‌ اعتراضات پس از انتخابات ریاست ‌جمهوری ۱۳۸۸ نقش اساسی داشت. مهرماه ۱۳۹۰ (اکتبر ۲۰۱۱) اتحادیه اروپا ۲۹ مقام ارشد جمهوری اسلامی را به دلیل «نقض حقوق بشر» تحریم کرد که یکی از آنها محمد حجازی بود.

یگان‌های تحت امر قرارگاه «ثارالله» شامل «سپاه محمد رسول‌الله» (تهران) و «سپاه امام حسن مجتبی» (البرز) است و گردان‌های امنیتی «عاشورا»، «الزهرا» و «امام علی» تابع آنها هستند. این قرارگاه از اصلی‌ترین تأمین‌کننده‌های نیروی انسانی برای سپاه قدس است. ماٰموریت‌های قرارگاه «ثارالله سپاه» با ما‌ٔموریت «گشتاپو» در آلمان نازی در رژیم هیتلری قابل مقایسه است.

قرارگاه ثارالله سپاه یگان امنیتی اختصاصی برای سرکوب اعتراضات است

اکانت توییتری منصوب به موساد در توییتی کنایه‌آمیز در واکنش به مرگ حجازی نوشت «او که در بمب‌گذاری آمیا در آرژانتین مشارکت داشت و موشک‌های هدایت شونده به حزب‌الله تحویل داد، کاملاً طبیعی و غیرمشکوک از دنیا رفت!» این توییت بر ابهامات مرگ حجازی بیشتر افزوده است.

در پیام تسلیت علی خامنه‌ای به خانواده حجازی آمده او «در مسئولیت‌های بزرگ و اثرگذار در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمت کرد» و «فقدان او حقاً مایه‌ی تأسف و اندوه است.»

در متن پیام تسلیت محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نیز اعتراف شده که حجازی «یکی از درخشان‌ترین ستاره‌های محور مقاومت بود و نقشی مهم در سازماندهی محور مقاومت بر عهده داشت.»

محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز از دیگر افرادی هستند که در پیام‌های جداگانه مرگ حجازی را تسلیت گفته‌اند.

طبق اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جنازه سیدمحمد حسین‌زاده حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران پنجشنبه ۳۱ فروردین در اصفهان تشییع می‌شود.
کیهان چاپ لندن:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *