-وزارت خزانهداری آمریکا موسسه «افق نو» را به خاطر برگزاری همایشهای ضداسرائیلی تحریم کرد.
– شرکت «نت پیگرد سماوات» فعال در حوزه «جنگ الکترونیک و دفاع سایبری» و همکار سپاه و سپاه قدس تحریم شد.
– آمریکا علیه «مونیکا ویت» افسر پیشین اطلاعات نیروی هوایی آمریکا به دلیل کمک به عملیات جاسوسی سایبری جمهوری اسلامی علیه مقامهای دولتی و نظامی آمریکایی اعلام جرم کرده است.
– کیهان لندن بررسی کرده که موسسه «افق نو» امپراتوری دست و دلباز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در به تور انداختن آمریکاییهاست.
دفتر اداره کنترل داراییهای وزارت خزانهداری ایالات متحده (OFAC)، چهارشنبه ۲۴ بهمن (۱۳ فوریه) ٢ نهاد و ۱۰ فرد ایرانی را به اتهام جاسوسی از مقامهای دولتی و نظامی و خرابکاریهای سایبری در فهرست تحریمهای خود قرار داد.
یکی از این نهادها وابسته به سپاه پاسداران است که با روشهای سایبری با استفاده از بدافزارهای مخرّب اقدام به گردآوردن جاسوس و جمعآوری اطلاعات از کامپیوترهای اشخاص میکرده است.
به گزارش وبسایت وزارت خزانهداری آمریکا نام یکی از این موسسات «افق نو» است. این نهاد زیر نظر سپاه اقدام به برگزاری و پشتیبانی از نشستها و کنفرانسهای بینالمللی میکرده که محتوای آن اسرائیلستیزی و یهودستیزی و نفی هولوکاست همراه با ترویج مبارزه علیه اسرائیلیها بود.
استیون منوچین وزیر خزانهداری آمریکا میگوید هدف این عملیات سایبری مخرّب جاسوسی از آمریکاییهای شاغل در مراکز نظامی و دولتی این کشور در داخل و خارج از خاک ایالات متحده بوده است.
اوفک با مجوز وزارت دادگستری آمریکا و اداره تحقیقات فدرال جزییات دقیق در خصوص مشخصات و اقدامات قانونی علیه این نهادها و اشخصاص را اعلام کرد.
غلامرضا منتظمی بنیانگذار و مدیر سازمان افق نو، نادر طالبزاده تهیهکننده سینما از مهرههای وابسته به نظام، حامد قشقاوی از فعالین فرهنگی و سایبری سپاه، زینب نعیم مهنّا (طالبزاده) شهروند دوتابعیتی لبنانی- ایرانی در فهرست تحریمها قرار گرفتهاند.
وزارت خزانهداری آمریکا همچنین شرکت «نت پیگرد سماوات» را نیز تحریم کرده است. این شرکت در حوزه جنگال، «جنگ الکترونیک و دفاع سایبری»، با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سپاه قدس که وابسته به آن است همکاری دارد.
بهزاد مصری، محمدباقر شیرینکار، حسین عباسی، مجتبی منصورپور، میلاد میرزابیگی و حسین پروار در ارتباط با این شرکت تحریم شدهاند.
نام بهزاد مصری اولین بار در آذرماه سال ۱۳۹۶ مطرح شد. او یک هکر وابسته به سپاه است و FBI با انتشار عکس او برای پیدا کردنش جایزه گذاشت. او متهم به هک کردن کامپیوترهای شبکه تلویزیونی HBO و سرقت قسمتهای پخش نشده از سریال «بازی تاج و تخت» بود.
تحریمهای قطرهچکانی ایالات متحده و قراردادن نهادها و اشخاص فعال در زیرمجموعه سپاه در حالیست که فرماندهان این تشکیلات نظامی و مراکز اصلی آن از جمله ستاد مشترک سپاه، نیروهای زمینی، دریایی و هوافضای سپاه، سپاه قدس، سازمان عقیدتی سیاسی، اطلاعات سپاه و شاخه برونمرزی آن همچنان عملیات خرابکاری، موشکسازی و پروژههای تروریستی خود را ادامه میدهند.
تحریمهای آمریکا گرچه در مورد سیستم مالی و بانکی و ناوگان هواپیمایی و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران دقیق و حساب شده است اما تحریمهایی که مربوط به سپاه و زیرمجموعه آن میشود در عمل فَشل و ناقص است. مشخص نیست مبنای تحریم افرادی مثل نادر طالبزاده یا حامد قشقاوی چیست!؟ آنها فقط مهرههای سطح پایین شبکههای اطلاعاتی و امنیتی نظام هستند که حتی در درک و جهانبینی خود ناتوانند و گاهی حتی «شیرین عقل» و «محجور» مینمایند ولی همینها شکار کارزار عملیات سایبری نظام میشوند.
امرداد سال ۱۳۹۵، نشستی در تهران با عنوان «تهدیدات نوین علیه مسلمانان» برگزار شد که نادر طالبزاده یکی از مهمانان آن بود. در این نشست مطرح شد که پنتاگون و اسرائیل با کمک عربستان قصد «بیولوژیک کردن» عبادت مسلمانان را دارند و اسامی جدیدی را نام بردند که با این روش از بین رفتهاند!
در این نشست کلیپی اکران شد که به ادعای سازندگانش در سال ۷۵ با استفاده از میکروب حجاج ایرانی مسموم شدند و توان عبادتشان را از دست دادند!
طالبزاده در همین نشست مدعی شد که در تحقیقات ۹ ساله خود به این نتیجه رسیده آبی که مردم در مکه و مدینه مینوشند آلوده به آرسنیک است و آب زمزم که برای مسلمانان مقدس است آلوده است!
اعلام جرم علیه یک افسرپیشین نیروی هوایی
همچنین امروز چهارشنبه ۲۴ بهمن، اعلام شد آمریکا علیه یک افسر پیشین اطلاعات نیروی هوایی آمریکا به دلیل کمک به عملیات جاسوسی سایبری جمهوری اسلامی علیه مقامهای دولتی و نظامی آمریکایی اعلام جرم کرده است.
این افسر «مونیکا ویت» نام دارد که در کنفرانسهای بینالمللی سازمان «افق نو» در حمایت از نیروی قدس سپاه شرکت کرده و در نهایت جذب این سازمان شده است. ویت که ۳۹ سال دارد از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۸ به عنوان افسر ضدجاسوسی نیروی هوایی ایالات متحده، و دو سال بعد از آن نیز به عنوان پیمانکار، خدمت میکرد.
این در حالیست که نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا یا از عمق قضیه بیخبرند و یا اگر باخبرند، میل و ارادهای برای پیگیری یا تحریم این شبکه امنیتی ندارند. سازمان افق نو چندین سال است به اسم کنفرانسهای بینالمللی که در ایران، لبنان، عراق، اروپا و آمریکا برگزار میکند تحت عنوان مقالههای علمی و پژوهشی با جوایز دندانگیر اقدام به جذب کارشناسان یا تحلیلگرانی میکند که با نهادهای نظامی، امنیتی و دولتی کشورهای دیگر بهخصوص اسراییل، آمریکا و کشورهای خاورمیانه از جمله مصر در ارتباط هستند. اینها کشورهاییاند که حکومت ایران در آنها دیپلمات کمتری دارد و از طریق جذب این مهرهها در بدنه دولت و سازمانهای نظامی آنها نفوذ کرده یا با فریب و توطئه اقدام به جاسوسی از آنها میکند.
بعید به نظر میرسد وزارت خارجه آمریکا، وزارت خزانهداری و سازمان سیا ندانند «فیلیپ جرالدی» افسر سابق اطلاعات نظامی سازمان سیا، «مایکل مالوف» کارشناس سابق سیاستهای امنیتی دولت آمریکا، «اسکات بنت» افسر سابق جنگ روانی ارتش آمریکا، «پیتر وان بورن» دیپلمات سابق وزارت خارجه آمریکا از جمله کسانی هستند که با موسسه افقنو همکاری داشتهاند.
کم نیستند موسسات اروپایی که به نام حقوق بشر با پاداشهای کلان سر از کنفرانسهایی در میآورند که موسسات وابسته به سپاه پاسداان انقلاب اسلامی پشت آنها فعال هستند. «مایا گارنر» مدیر موسسه بیداری و مطالعات روابط بینالملل و راهبری از دانمارک و «لسلی ورن» فعال حقوق فلسطینیان در فرانسه مهرههایی هستند که در دام سپاه پاسداران افتادند و به نام جنبش زنانپای ثابت این کنفرانسها هستند!
درواقع اینها کسانی هستند که نهادهای اطلاعاتی آمریکا باید دنبالشان باشند وگرنه واضح است که بودجه تطمیع و جذب و یا جاسوسی از آنها از کجا تامین میشود.