او که روز سهشنبه ۲۳ اردیهبشت در یک نشست سیاسی سخنرانی میکرد، با اشاره به بحثهای مطرح شده درباره گزینههای ریاست آینده مجلس گفته است: «نمیشود فردی مدعی مقابله با فساد باشد و خودش هم به نوعی با فساد مناسباتی داشته باشد».
این نماینده مجلس به فرد خاصی اشاره نکرده ولی در روزهای اخیر همزمان با طرح نام محمدباقر قالیباف برای ریاست مجلس ایران، گزارشهایی درباره پروندههای فساد او در زمان شهرداری تهران منتشر شده است.
آقای میرسلیم روز دوم اردیبهشت نیز در گفتوگو با روزنامه شرق گفته بود «ساده لوحانه» است بگوییم به عملکرد قالیباف در دوران حضورش در شهرداری تهران، «خدشهای» وارد نیست.
این نماینده راهیافته به مجلس یازدهم در بخش دیگری از سخنرانی امروزش گفت: «نامزد ریاست مجلس نباید هدفش ریاستجمهوری باشد و نخواهد مجلس را سکو قرار دهد».
او همچنین گفت: «تا سال قبل برخی فکر میکردند ریشه مفاسد کشور به دولت بر میگردد و در این مورد نظر میدادند. من اکنون یقین پیدا کردهام که ریشه حل مفاسد در مجلس است».
در گزارشهای رسانههای داخل ایران علاوه بر محمدباقر قالیباف از علی نیکزاد، وزیر راه و شهرسازی دولت احمدینژاد و ابراهیم حاجیبابایی، وزیر آموزش و پرورش دولت احمدینژاد و نماینده کنونی همدان به عنوان رقبای قالیباف نام برده شده است.
بر اساس گزارشها، برخی از نمایندگان پیشنهاد کردهاند کاندیداهای ریاست مجلس، میثاقنامهای امضا کنند و تعهد بدهند کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ نمیشوند.