صدها تن از خانوادهها، بازماندگان و آسیبدیدههای جنگ ایران و عراق با انتشار نامهای سرگشاده، از حاکمان جمهوری اسلامی خواستند که توماج صالحی، خواننده اعتراضیِ زندانی را اعدام نکنند.
بیش از ۴۶۰ نفری که این بیانیه را امضا کردهاند، نوشتنهاند: «به جای توماجها ما را اعدام کنید. این ما بودیم که انسان خطاکار را در جایگاه خدایی نشاندیم و مقدمات فساد فیالارض را فراهم کردیم».
توماج صالحی در جریان اعتراضات گسترده سال ۱۴۰۱ که با مرگ مهسا ژینا امینی در بازداشت گشت ارشاد آغاز شد حضور فراوان داشت و از تمام معترضان و بازداشتیها و فعالان سیاسی حمایت میکرد.
او چند هفته پس از آغاز این اعتراضات بازداشت شد و پس از ماهها بازداشت به بیش از شش سال حبس محکوم شد، حکمی که قرار بود پس صدور رأی دیوان عالی کاهش یابد، اما به دست یک قاضی در اصفهان برخلاف روال معمول به اعدام افزایش یافت.
صدها تن از خانوادهها، بازماندگان و آسیبدیدههای جنگ ایران و عراق در بخشی از نامه خود تأکید کردهاند: «حکومتی که پاسخگوی هیچکدام از ابربحرانهای خود ساختهاش نیست، همهروزه نیروهای مسلح را بهقصد ارعاب و وحشت راهی خیابانها میکند و حالا حکم اعدامی شرمآور برای یک هنرمند معترض و جوان صادر کرده است».
امضا کنندگان این نامهٔ سرگشاده در انتها ازحاکمان جمهوری اسلامی خواستهاند «هرچه سریعتر برخورد نظامی و انتظامی با زنان نجیب و آزاده ایران به بهانه حجاب اجباری را خاتمه دهند».
آنها همچنین به حاکمان جمهوری اسلامی هشدار دادهاند «تا دیر نشده» از تهدید و ارعاب جوانان و تشویش همه روزه اذهان عمومی دست بردارند و کشور را «به پرتگاه فروپاشی» نبرند.
انتشار خبر صدور حکم اعدام برای برای توماج صالحی، خواننده معترض توسط دادگاه انقلاب اصفهان موج گسترده جهانی اعتراض به این رأی را در پی داشته که همچنان ادامه دارد.
در تازهترین مورد نزدیک به ۱۸۰ هنرمند، نویسنده، ورزشکار و کنشگر فرانسوی و ایرانی در نامهای به امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه از او خواستند تا از همه توان خود برای لغو حکم اعدام توماج صالحی، استفاده کند.