این فراموشی تا اواسط آبان ماه سال ۱۳۹۵ ادامه داشت تا اینکه حسین قضاوی معاون وقت امور بانکی وزیر اقتصاد که در دولت قبل سِمَت معاون اقتصادی بانک مرکزی را بر عهده داشت بر ضرورت حذف پول ملی تأکید کرد. بعد از این مصاحبه و در ۱۷ آذر ماه ۱۳۹۵ خبری از هیأت دولت بیرون آمد که حکایت از رأی کابینه دولت یازدهم به اصلاح پول ملی و تغییر واحد پولی از ریال به تومان داشت. البته این تصمیم بر اساس طرح بانک مرکزی اتخاذه شده بود.
بعد از انتشار این خبر فضا چند ساعتی در حالت ابهام بود تا اینکه، ولی الله سیف رئیس کل سابق بانک مرکزی موضع خود را در این زمینه اعلام و تأکید کرد که ماجرای تبدیل ریال به تومان ارتباطی به سیاست حذف صفر از پول ملی ندارد. سیف، در توضیحات خود گفت که مصوبه اخیر دولت به عنوان بخشی از لایحه بانک مرکزی با هدف رسمیت بخشیدن به عرف متداول و مرسوم در جامعه بوده و این جریان در راستای تسهیل مبادلات و انطباق آن با واقعیتهای اقتصادی کشور و همخوانی با فرهنگ عمومی مردم تنظیم شده و فاقد آثار روانی و تورمی خواهد بود و با توجه به وجود بستر فناوری اطلاعاتی مناسب و گسترش و نفوذ مناسب بانکداری الکترونیکی با کمترین هزینه و زمان قابلیت اجرا را دارد.
سرانجام در امروز (۹ مرداد ماه سال جاری) هیأت دولت تصویب کرد که چهار صفر از پول ملی حذف شود. اعلام شد که اطلاعات دقیقتر در مورد حذف چهار صفر قرار است از سوی رئیس کل بانک مرکزی اطلاع رسانی شود.
به گزارش خبرنگار تابناک اقتصادی؛ محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه جلسه امروز هیأت وزیران با اشاره به مصوبه امروز هیأت دولت درباره حذف چهار صفر از پول ملی افزود: در این جلسه کلیات این لایحه به تصویب رسید و قرار شد رئیس کل بانک مرکزی یکشنبه جزییات این لایحه را در جلسه هیأت دولت ارایه دهد که در این زمینه تصمیم گیری خواهد شد. وی گفت: بحث حذف صفر از پول ملی پیش از این هم مطرح بود، چون موضوع ریال فقط در مبادلات بانکی در کشور صورت میگیرد، اما موضوع تومان در میان مردم رایج است.