-علی خامنهای در دیدار با زیاد نخاله دبیرکل «جهاد اسلامی» گفته بود حمایت جمهوری اسلامی از گروههای فلسطینی ادامه خواهد داشت.
-اسماعیل هنیه اواسط دیماه سال ۱۴۰۰ در مصاحبه با شبکه الجزیره گفته بود ایران ۷۰ میلیون دلار به حماس پول داد تا قوای بازدارندگی خود را در برابر اسرائیل بسازد و راکتهایی که نیروهای حماس در نوار غزه تولید کردند، بخشی از این توان راهبردی است.
-به صورت رسمی اعلام نشده هدف از کشاندن رهبران گروههای تروریستی فلسطینی به تهران چیست اما محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با نخاله گفته بود «انشاءالله به زودی چهره جبهه مقاومت را قویتر از گذشته خواهیم دید!»
کمتر از یک هفته پس از سفر مقامهای ارشد گروه تروریستی و شبهنظامی «جهاد اسلامی» به تهران، هیأت «حماس» نیز به سرپرستی اسماعیل هنیه دوشنبه ۲۹ خرداد به دعوت جمهوری اسلامی به ایران رفته است.
علی خامنهای در دیدار با زیاد نخاله دبیرکل «جهاد اسلامی» گفته بود حمایت جمهوری اسلامی از گروههای فلسطینی ادامه خواهد داشت.
وی با تمجید از حملات راکتی به اسرائیل گفته بود، «شرایط برای رژیم صهیونیستی نسبت به هفتاد سال قبل تغییر کرده و سران آن حق دارند که نگران ندیدن هشتاد سالگی این رژیم باشند.»
رهبر جمهوری اسلامی تأکید کرده بود، «جهاد اسلامی و گروههای مبارز کلید اصلی به زانو درآوردن اسرائیل را یافتهاند.»
اسماعیل هنیه اواسط دیماه سال ۱۴۰۰ در مصاحبه با شبکه الجزیره گفته بود ایران ۷۰ میلیون دلار به حماس پول داد تا قوای بازدارندگی خود را در برابر اسرائیل تقویت کند و راکتهایی که نیروهای حماس در نوار غزه تولید کردند، بخشی از این توان راهبردی است.
در جریان حملات راکتی اخیر جهاد اسلامی به اسرائیل که بیش از هزار راکت به شهرهای مختلف این کشور شلیک شد، «کانال ۱٢» تلویزیون دولتی اسرائیل گزارش داد که جمهوری اسلامی وعده داده است برای هر روز جنگ به این گروه شبهنظامی ۵ میلیون دلار پرداخت میکند.
نهادهای امنیتی اسرائیل پیشبینی کردهاند که گروههای تروریستی و شبهنظامی با پشتیبانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تدارک حملات وسیعتر به اسرائیل هستند.
به صورت رسمی اعلام نشده هدف از کشاندن رهبران گروههای تروریستی فلسطینی به تهران چیست اما محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با نخاله گفته بود «انشاءالله به زودی چهره جبهه مقاومت را قویتر از گذشته خواهیم دید!»
اخیراً دولت اسرائیل اعلام کرد که قصد دارد میدان گازی در سواحل غزه را توسعه دهد. اجرای این پروژه منوط به همکاری با مصر و تشکیلات خودگردان فلسطین است، اما اسرائیل اعلام کرد که حفاظت از امنیت و منافع دیپلماتیک خود را طبق توافقنامه تضمین خواهد کرد.
ذخایر گاز سواحل غزه ۲۸/۳ میلیارد مترمکعب برآورد شده است. سخنگوی حماس گفت این گاز متعلق به فلسطینیان است و آنها حق دارند از منابع طبیعی بهرهمند شوند.
اسماعیل هنیه پیش از سفر اخیر به تهران گفته بود ایران ستون محکمی است که مقاومت فلسطین بر آن استوار است و ستون محور مقاومت در مبارزه مرکزی خود با دشمن صهیونیستی و آمریکاست.
کیهان چاپ لندن