دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به شباهتهای قیام عاشورای ۶۱ هجری با انقلاب اسلامی ایران، تصریح کرد: واقعه عاشورا با هدف برپایی امر به معروف و نهی از منکر به وقوع پیوسته است؛ امروز نیز که در حال گذار از تحریم ها، مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان و … هستیم به تعبیری انقلاب درحال تصفیه شدن است؛ برای پیروزی نهایی نیازمند حضور نیروهای مخلص در میدان هستیم.
محمدحسین طاهری آکردی گفت: اگر در جامعه مواردی از اسراف و تبعیض دیده میشود و عدالت اجتماعی زیر سوال میرود نباید نسبت به آنها بی تفاوت بود. همه اقشار جامعه باید باید ترویج دهنده امر به معروف در کشور باشند و مردم نسبت به مسائل از این دست بی تفاوت نباشند.
وی با بیان اینکه اگر در جامعه مواردی از اسراف و تبعیض دیده میشود و عدالت اجتماعی زیر سوال میرود نباید نسبت به آنها بی تفاوت بود، گفت: مطالبهگری اصول و قواعدی دارد؛ مطالبهگری موضوعی است عقلانی؛ نباید سیاسی، دولتی و پولی باشد بلکه میبایست مسئلهای غیرسیاسی، مردمی و جهادی باشد.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به شباهتهای قیام عاشورای ۶۱ هجری با انقلاب اسلامی ایران، تصریح کرد: واقعه عاشورا با هدف برپایی امر به معروف و نهی از منکر به وقوع پیوسته است؛ امروز نیز که در حال گذار از تحریم ها، مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان و … هستیم به تعبیری انقلاب درحال تصفیه شدن است؛ برای پیروزی نهایی نیازمند حضور نیروهای مخلص در میدان هستیم.
دبیر ستاد امر به معروف در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه چادر هدیه ایرانیان به اسلام بوده است، خاطر نشان کرد: اسلام حجاب را به مسلمانان داد، اما چادر از ایران به عنوان حجاب برتر معرفی شد؛ بنابراین میبایست برای حفظ این ارزش اجتماعی مطالبه گری شود.
طاهری آکِردی با اشاره به اینکه اگر به قانون عمل نکنیم نمیتوانیم مطالبه گر درستی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر باشیم، افزود: در بحث عفاف و حجاب باید با تعامل با دستگاهها ورود کنیم تا نتایج مطلوب حاصل شود.
وی با بیان اینکه بهترین راه برای درک عمق پیام دین و سعادت و رستگاری تمسّک به فرهنگ ناب حسینی است، اظهار داشت: امروز که متاسفانه در برخی مسائل شاهد کمرنگ شدن مقوله امر به معروف هستیم بر ما لازم است که از ظرفیت فضای مجازی برای احیای این فریضتین واجب و الهی بهره گیری کنیم.