مرگ سه زن در یک روز هنگام عمل زیبایی

By | ۱۴۰۲-۰۸-۲۰

رسانه‌های ایران از جان باختن سه زن در یک روز در کلینک‌های زیبایی در نقاط مختلف تهران خبر داده و جانشین رئیس پلیس «فتا» نیز از برخورد با صفحات «پیکرتراشی» و «جراحی زیبایی» بخاطر انتشار تصاویر خصوصی مراجعه‌کنندگان خبر داد.

بنابر اعلام «همشهری‌آنلاین» سه شنبه گذشته تنها در یک روز سه زن جوان که برای جراحی زیبایی زیر تیغ جراحی و «ساکشن» رفته بودند جان خود را از دست دادند و با شکایت خانواده این افراد برای این مراکز پرونده قضائی تشکیل شد.

حسین امیرلی جانشین رئیس پلیس «فتا» نیز از رصد و پایش فضای مجازی و شناسایی صفحات «غیراخلاقی» و «مجرمانه» در حوزه «پیکرتراشی» و عمل‌های زیبایی خبر داد.

امیرلی تاکید کرده که ۱۲۵ صفحه اینستاگرامی با بیش از ۱۱ میلیون نفر دنبال‌کننده که اقدام به انتشار تصاویر خصوصی شهروندان می‌کردند، شناسایی و در فرآیند رسیدگی قرار گرفتند.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان رباط‌ کریم نیز از شناسایی ۳ آرایشگاه زنانه در رباط‌ کریم و ۳ آموزشگاه زیبایی غیر مجاز در پرند و معرفی آنها به دادگاه بخاطر دخالت در حوزه پزشکی و «به خطر انداختن جان مردم» خبر داد.

بنابر اعلام این مرکز موارد زیادی در ماه‌های گذشته ثبت شده که این دخالت‌ها منجر به بروز مشکلات پوستی در برخی از شهروندان شده است.

این در حالی است که علیرضا صابری، دبیر انجمن علمی جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، روز چهارشنبه دهم آبان، با اعلام این که «جراحی زیبایی بینی در صدر عمل‌های زیبایی قرار دارد» گفت که مراجعه مرد‌ها برای انجام جراحی زیبایی بیشتر شده است.

به گفته صابری، از هر ۱۰۰ مراجعه‌کننده ۳۰ تن به عمل نیاز دارند، ۳۰ تن دیگر واقعاً نیازی به عمل ندارند، اما به‌دلیل مسائلی مانند «مد روز» یا مواردی مانند «چشم و هم‌چشمی» خواستار عمل زیبایی بینی هستند و سایرین نیز بنا بر سلیقه شخصی خود می‌خواهند عمل زیبایی انجام دهند.

آن گونه که وب‌سایت «خبرآنلاین» در گزارش خود نوشته، تحقیقات نشان داده است جوانانی که بیشتر با شبکه‌های اجتماعی سر و کار دارند، بیشتر به سراغ جراحی‌های زیبایی ‌می‌روند و از این رو به گفته دبیر انجمن علمی جراحان پلاستیک و زیبایی ایران «نسبت به ده سال گذشته مراجعه مرد‌ها برای انجام جراحی زیبایی بیشتر شده است.»

صابری، همچنین ورود افراد «غیرمتخصص» به این حوزه به دلیل تبلیغات شبکه‌های اجتماعی که افزایش مرگ و میر و عوارض بعد جراحی‌های زیبایی را به همراه دارد را یک «بحران» در «صنعت زیبایی» عنوان کرده است.

پیش‌تر محمد خردمند، معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی، نیز از افزایش ۳۰ درصدی شکایات پزشکی خبر داده بود و گفته بود ۲۰ درصد این شکایات مربوط به پزشکان و دندان‌پزشکان است که وارد کار «زیبایی» شده‌اند.

به گفته او، ۴۶ هزار پرونده در دادسرا‌ها تشکیل و کیفرخواست برای آن‌ها ثبت شده و بیش از ۱۰ هزار پرونده نیز در هیأت‌های انتظامی ثبت شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *