«پروژه ققنوس ایران» خود را برای فعالیت‌های تازه آماده می‌کند

By | ۱۴۰۳-۰۸-۱۶

-نخستین اندیشکده علمی، پژوهشی و تخصصی ایرانیان خارج کشور که در سوم اسفند ۱۳۹۷ به ابتکار شاهزاده رضا پهلوی در واشنگتن دی سی اعلام موجودیت کرد، هیئت هماهنگی دوره‌ای خود را با تأکید بر نقش زنان و جوانان متخصص در رشته‌های مختلف انتخاب کرد.
– این اندیشکده مبتکر ارائه اولین برنامه «صد روز نخست دوران گذار» برای مدیریت کشور است که  در ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ در کنفرانس لس‌ آنجلس توسط متخصصان ققنوس معرفی شد. برنامه‌ای که با توجه به اصول «مدیریت ریسک» در کوتاه‌مدت  در شش بخش اصلی شامل اقتصاد، سلامت و بهداشت، حقوق و امنیت، سیاست خارجی، تدارکات و مدیریت و رسانه و ارتباطات تنظیم شده است.
– در کمیته‌ی اجرایی هیئت هماهنگی کنونی ققنوس، دکتر آرماند اشرف‌زاده به عنوان مدیر و دکتر فرخ زندی در مسئولیت معاونت مدیر انجام وظیفه می‌کنند. دکتر شیرین گلی مسئولیت امور اداری و دکتر شیما بزرگی مسئولیت امور مالی را بر عهده دارند.
–  همچنین دکتر بهرام واحدی، دکتر الن بستاکیان، دکتر هوشنگ لاهوتی، دکتر آریا خوشخو و دکتر نامدار بقایی یزدی و الاهه بقراط عضو افتخاری و سخنگوی پروژه ققنوس ایران دیگر افراد هیئت هماهنگی را تشکیل می‌دهند.

نخستین اندیشکده علمی، پژوهشی و تخصصی ایرانیان خارج کشور که در سوم اسفند ۱۳۹۷ به ابتکار شاهزاده رضا پهلوی در واشنگتن دی سی اعلام موجودیت کرد، هیئت هماهنگی دوره‌ای خود را با تأکید بر نقش زنان و جوانان متخصص در رشته‌های مختلف انتخاب کرد.

ردیف بالا از راست به چپ: آرماند اشرف‌زاده، فرخ زندی، شیرین گلی، شیما بزرگی، هوشنگ لاهوتی / ردیف پایین از راست به چپ: آریا خوشخو، بهرام واحدی، الاهه بقراط، الن بستاکیان، نامدار بقایی یزدی

این اندیشکده که با شعار «توانا بود هر که دانا بود» طی تقریبا هفت سال حضور خود در کنار فعالیت‌های پژوهشی، چندین کنفرانس در شهرهای مختلف و همچنین وبینار در ارتباط با مسائل ساختاری ایران و راهکارهای مربوطه برگزار کرده،  مبتکر ارائه اولین برنامه «صد روز نخست دوران گذار» برای مدیریت کشور است که  در ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ در کنفرانس لس‌ آنجلس توسط متخصصان ققنوس معرفی شد. برنامه‌ای که با توجه به اصول «مدیریت ریسک» در کوتاه‌مدت  در شش بخش اصلی شامل اقتصاد، سلامت و بهداشت، حقوق و امنیت، سیاست خارجی، تدارکات و مدیریت و رسانه و ارتباطات تنظیم شده است.

اکنون ققنوس که در اوایل آبان‌ماه ۱۴۰۳ (اواخر اکتبر ۲۰۲۴) انتخابات دوره‌ای آن برگزار شد، با تقویت این اندیشکده توسط نیروی جوانان و زنان، در دوره‌ی دیگری از شرایط بحرانی ایران، خود را برای فعالیت‌های تازه آماده می‌کند.

در کمیته‌ی اجرایی هیئت هماهنگی کنونی ققنوس، دکتر آرماند اشرف‌زاده  (استاد دانشگاه، پژوهشگر در رشته‌ مهندسی پزشکی، برق و‌کامپیوتر، تفکر سیستمی و مدیر شرکت مکاترونیک) به عنوان مدیر و دکتر فرخ زندی (استاد دانشگاه و پژوهشگر در رشته اقتصاد بین‌الملل و اقتصاد کلان) در مسئولیت معاونت مدیر انجام وظیفه می‌کنند.

دکتر شیرین گلی  (پژوهشگر ارشد و مشاور مهندسی آب و مدیریت پایدار) مسئولیت امور اداری و دکتر شیما بزرگی (حقوقدان، کارشناس سیاست‌گذارى و امنیت ملى) مسئولیت امور مالی را بر عهده دارند.

همچنین دکتر بهرام واحدی (‎محقق ارشد و هماهنگ‌کننده در موسسه نوآوری آب نوادا، مشاور، استراتژیست و جراح دندانپزشک)، دکتر الن بستاکیان (مدیر ارشد انجمن جهانی متخصصین مدیریت تغییر، و مشاور ارشد در رهبری تغییر و مدیریت)، دکتر هوشنگ لاهوتی (پروفسور، استاد و پژوهشگر ارشد بیولوژی مولکولی غدد درون‌ریز و ژنتیک بیماری‌های تیروئید)، دکتر آریا خوشخو (متخصص علوم کامپیوتر و مهندسی نرم‌افزار و مدیریت ریسک، استادیار دانشگاه مریلند ) و دکتر نامدار بقایی یزدی (استاد دانشگاه در رشته بیوتکنولوژی و مدیریت محیط زیست) و الاهه بقراط عضو افتخاری و سخنگوی پروژه ققنوس ایران (روزنامه‌نگار و کارشناس علوم سیاسی و حقوق) دیگر افراد هیئت هماهنگی را تشکیل می‌دهند.

همکاری و فعالیت در اندیشکده «پروژه ققنوس ایران» که یک نهاد غیرانتفاعی است داوطلبانه است و همه منابع مالی آن که از کمک‌های دوستداران ایران و با هدف دانش در خدمت مردم تأمین می‌شود، صرف هزینه‌های جاری از جمله انجام تحقیقات و همچنین پروژه‌های آموزشی و نظرسنجی‌ها، برگزاری کنفرانس‌ها و آگاهی‌رسانی و روشنگری در فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی ققنوس می‌گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *