سی‌بی‌اس: آمریکا برای دور تازه‌ای از حملات آماده می‌شود

By | خرداد ۲, ۱۴۰۵

شبکه سی‌بی‌اس در آمریکا بامداد شنبه خبر داد که دولت دونالد ترامپ برای انجام دور تازه‌ای از حملات علیه ایران آماده می‌شود.

این شبکه خبری به نقل از منابعی که به نام‌شان اشاره نکرد نوشت که تدارکات و آمادگی برای انجام حملات تازه روز جمعه انجام شده است.

با این حال در این خبر آمده است که تا بعدازظهر روز جمعه به وقت آمریکا برای انجام قطعی حمله دوباره به خاک ایران تصمیمی گرفته نشده است.

همزمان یک خبرنگار روزنامه آمریکایی وال استریت جورنال در گزارشی نوشت که رئیس جمهور آمریکا به همراه مشاورانش در زمینه امنیت ملی در ساعات پایانی روز جمعه جلسه‌ای داشته، اما تصمیمی قطعی در این جلسه گرفته نشده است.

به نوشته این خبرنگار از کاخ سفید، ترامپ در جلسه موافق بوده است که دیپلماسی نیاز به زمان بیشتری دارد، و در عین حال مسئله بازگشت به جنگ نیز هم‌چنان روی میز است.

پیشتر اسماعیل بقایی که به‌تازگی به عنوان سخنگوی هیئت مذاکره‌کننده ایران انتخاب شده همین نکته را گفته بود: «اختلاف‌نظرها بین ایران و آمریکا آن‌قدر عمیق و زیاد است که نمی‌شود گفت با چندبار رفت‌وآمد یا مذاکرات ظرف چند هفته ما باید حتماً به نتیجه برسیم.»

خبر آماده شدن برای حملات تازه به ایران در حالی منتشر می‌شود که دونالد ترامپ دوشنبه هفته گذشته خبر داد که قرار بوده روز سه‌شنبه حمله‌ای به ایران انجام شود، اما به درخواست سران عرب خلیج فارس دست نگه داشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *