-عمار صالحی: اتهامات را قبول ندارم، با کمال میل ملکی که دارای شبهه بود را برمیگردانم و اگر مالی به شکل نامناسب تامین شده باشد، استرداد میکنم.
– در حالی که عمار صالحی ادعا کرد زیر هیچ سندی را امضا نکرده نماینده دادستانی افشا کرد او با ۱۳۰۰ فقره تسهیلات موافقت کرده و آنها را در مهمانیها امضا میکرده!
– در حالی که صالحی ادعا کرد «من ملک شُبههدار استفاده نمیکنم» نماینده دادستان گفت او از محل تسهیلات بانک سرمایه بنز ۶۵۰ میلیون تومانی و ملک لوکس در زعفرانیه خریداری کرده.
-عمار صالحی ۲۲ خرداد ۹۳ بطور صوری از سهام خود را واگذار کرده و از شرکت تیوا خارج شده اما دهها فقره سند را ۲۴ اردیبهشت ۹۳ امضا کرده!
-پسر فرمانده پیشین ارتش اردیبهشت ۹۳ درخواست ۶۸ میلیارد تومان تسهیلات میکند و دو روز بعد دریافت میکند!
–وکیل صالحی: قطعاً موکل بنده قصدی برای وقوع این بزه نداشته و اگر گمان میکرد که این مشکلات برای وی پیش خواهد آمد اصلاً اقدام به چنین کاری نمیکرد لذا باید به عنصر معنوی توجه شود!
عمار صالحی مدیرعامل پیشین «شرکت تجارت تیوا»، پسر سرلشکر عطاءالله صالحی فرمانده پیشین ارتش جمهوری اسلامی، یکی از متهمان این پرونده است که در دادگاه حاضر شد.
بخشی از اتهامات او «معاونت در اخلال اقتصادی»، «دریافت میلیاردها تومان وام از بانک سرمایه» و «دریافت ۶۵۰ میلیون تومان بابت خرید بنز» است. با این حال در این دادگاه که عمار صالحی بارها در آن دروغ گفت و نماینده دادستانی مچ او را گرفت، مشخص شد این آقازاده با فساد املاکی را نیز در سعادتآباد و زعفرانیه خریداری کرده است.
همچنین مشخص شد عمار صالحی کاملاً صوری از شرکت «تجارت تیوا» جدا شده اما در عین حال میلیاردها تومان تسهیلات از جمله به جهانبانی پرداخت کرده و زیر صدها فقره سند امضا کرده است.
مال نامناسب را برمیگردانم!
متهم در دفاعیات خود، اتهامات را نپذیرفت، امضای هرگونه سند و دریافت تسهیلات را تکذیب کرد و گفت، من اختیار تام در مورد اموال شرکت را نداشتم و یکی از مدیران شرکت بودم. او ادعا کرد با جهانبانی مشکل داشته و همچنین تاکید کرد اگر سایر صاحبان امضا موافق بودند با کمال میل ملکی که دارای شبهه بود را برمیگرداندم.
متهم تلاش کرد به قاضی القاء کند قصد همکاری دارد و گفت «اگر مالی به شکل نامناسب تامین شده باشد، اگر به صورت قانونی بتوانم در استرداد آن نقش داشته باشم حتما این کار را خواهم کرد.»
او در ادامه دفاعیات خود میگوید، مدیران بانک سرمایه را نمیشناسد و تاکید کرد «نقشی در دادن تسهیلات به جهانبانی در شرکت تیوا نداشته از این موضوع خبر ندارم.»
پس از پایان دفاعیات عمار صالحی نماینده دادستان در جایگاه ویژه قرار گفت و گفت، متهم اردیبهشت ۹۳ به عنوان مدیرعامل شرکت «جهان تجارت تیوا» درخواست ۶۸ میلیارد تومان تسهیلات میکند و مصوبه امضا میشود که ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ این مبلغ را میگیرد و پول دو روز بعد برای او واریز میشود.
نماینده دادستان خطاب به متهم گفت: «شما قائم مقام نور ابرار و مدیر شرکت تیوا بودید چطور این قراردادها را امضا کردید؟ آیا این هم جعل است؟»
آنطور که نماینده دادستان روایت کرد، عمار صالحی، ۲۲ خرداد ۹۳، از شرکت خارج شده اما دهها فقره سند را ۲۴ اردیبهشت ۹۳ امضاء کرده است. عمار صالحی بعد از استعفا به محضر میرود و سهام خود در این شرکت را به حسن جهانبانی برادر جهانبانی واگذار میکند و بعد مدعی میشود در این شرکت هیچ کاره است.
دادستان خطاب به او میگوید، «شما از شرکت خارج شدید در حالی که واقعی نبود و صرفا سهام خود را در شرکت تیوا به حسن جهانبانی واگذار کردید.»