موج تازه حملات گسترده اسرائیل؛ تشدید حمله‌های هوایی در تهران

By | فروردین ۳, ۱۴۰۵

ارتش اسرائیل از آغاز “موجی از حملات گسترده” علیه زیرساخت‌های حکومتی در تهران خبر داد. پیش از آن رسانه‌های داخلی ایران گزارش‌هایی درباره وقوع انفجارهای شدید در پایتخت ایران منتشر کردند.

ارتش اسرائیل روز دوشنبه ۲۳ مارس (۳ فروردین) با انتشار پیامی در شبکه تلگرامی خود از آغاز “موجی از حملات گسترده” علیه زیرساخت‌های حکومتی در تهران خبر داد. پیش از آن رسانه‌های داخلی ایران گزارش‌هایی در مورد وقوع انفجارهای شدید در پایتخت ایران منتشر کردند.

در پیام تلگرامی دیگری که ارتش اسرائیل شامگاه یکشنبه منتشر کرد، آمده است: «ما به حمله به تمامی سامانه‌ها و زیرساخت‌های رژیم ادامه می‌دهیم و همچنین به‌طور فعال در حال تعقیب نیروها و فرماندهان آن هستیم. تاکنون بیش از ده‌هزار مهمات بر هزاران هدف در سراسر ایران فروریخته‌ایم که به‌صورت دقیق به اهداف خود اصابت کرده‌اند.»

به نوشته خبرگزاری آلمان، خبرنگار شبکه الجزیره در تهران از انفجارهایی “بی‌سابقه”، به‌ویژه در محله‌های شرقی پایتخت ایران، خبر داد. به گفته این خبرنگار، سامانه‌های پدافند هوایی نیز در بخش شرقی تهران فعال بوده‌اند.

ارتش اسرائیل چندی بعد اعلام کرد که جمهوری اسلامی چندین موشک به خاک این کشور شلیک کرده است. در این رابطه گفته شد که سامانه پدافند هوایی آماده رهگیری بوده و همچنین مردم فراخوانده شده‌اند تا در پناهگاه‌ها به سر ببرند.

آرش رضایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *