بیانیه سپاه پاسداران در باره حمله به پایگاه آمریکا در قطر

By | ۱۴۰۴-۰۴-۰۲
سپاه پاسداران جمهوری اسلامی در بیانیه‌ای گزارش داد که به دنبال حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران پایگاه آمریکایی العدید را هدف موشک‌های خود قرار داده است.

در بیانیه آمده است “با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا” به این پایگاه که مقر سرفرماندهی نیروی هوایی آمریکا است، حمله کرده.

سپاه پاسداران در این بیانیه گفته که  پایگاه‌ها و اهداف نظامی متحرک آمریکا در منطقه “نه نقطه قدرت، بلکه نقطه ضعف بزرگ” این کشور است.

دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران نیز در بیانیه‌ای جداگانه اعلام کرد جمهوری اسلامی ایران “پایگاه هوایی نیروهای آمریکایی در العدید قطر را درهم کوبیدند”. در این بیانیه گفته شد که تعداد موشک‌های به کار گرفته شده در این عملیات “به تعداد بمب‌هایی بوده است که آمریکا در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران استفاده کرده بود”.

شورای امنیت ملی ایران تاکید کرده که این اقدام “فاقد هرگونه جنبه خطرآفرین” برای قطر است و جمهوری اسلامی “بر حفظ و ادامه روابط گرم و تاریخی با قطر متعهد است.
فروغ فرزانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *