پزشکیان علنا به اسراییل”گرا” داد! ناصر مستشار

By | آبان ۲۱, ۱۴۰۴
*پزشکیان: اگر رهبری را می‌زدند به جان هم می‌افتادیم و دیگر نیازی به حمله اسرائیل نبود*
*در کاربرد نظامی  و غیرنظامی، «گرا دادن» می‌تواند به معنی دادن سرنخ، راهنمایی، یا اطلاعات مهم به کسی یا یک تشکیلات مهم باشد*
پزشکیان با سخنان امروزش رسما به اسراییل پیام داد،اگر در جنگ دوازده روزه ،خامنه ای مورد هدف قرار میگرفت مطمنا سردمداران درون نظام به جان یک و دیگر می افتادند و امکان فروپاشی رژیم ولایت فقیه رُخ می داد.
دفعه بعد اگر اسراییل خواست به رژیم حمله کند، یک راست به سراغ خامنه ای خواهد رفت چون در حال حاضر به گفته پزشکیان پاشنه آشیل نظام، سید علی خامنه ای است و اگر او از بین برود نظام فرو می پاشد.
خاتمی و روحاتی پس از جنگ ۱۲ روزه بشکل موذیانه گفتند : مردم در جنگ ۱۲ روزه در کنار ایران ماندند نه نظام! تا فاصله خود را با رژیم حفظ کنند و ظاهرا در کنار مردم ایستادند را به نمایش بگذارند
خامنه ای مدتهاست که روی دست دولت بی اختیار باد کرده و دولت را در تصمیم گیری همه زمینه های داخلی و خارجی که بسیار حیاتی می باشند،کاملا فلج کرده است و از بین رفتن خامنه ای را همه عاقلان حکومت انتظار میکشند.
نظام امنینی رژیم جمهوری اسلامی پس از ترور اسماعیل هنیه توسط اسراییل در اتاق خوابش در تهران نیاموخت که دیگر عوامل کلیدی حکومت نباید با خیال آسوده در اتاق خواب های معمولی خود بخوابند!
اما پزشکیان که اینک به روضه خوانی،نصیحت و اندرز می پردازد نه دولتمداری، با کمال سادگی یا شاید عامدا به اسراییل “گرا”داد که برای نایودی رژیم جمهوری اسلامی باید خامنه ای از بین برود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *