آقای مسعود پزشکیان لطفا از شغل نامه رسانی استعفاء بدهید! ناصر مستشار

By | ۱۴۰۴-۰۹-۰۴

*مصطفی کواکبیان، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، اعلام کرد مسعود پزشکیان با «اجازه» علی خامنه‌ای، از طریق محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، ۷نامه‌ای را برای دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، ارسال کرده است*

ننگ بی اختیار بودن در تاریخ یک بی آبرویی پاک نشدنی است!

آقای پزشکیان حیف است که شما بعنوان یک پزشک جراح، پادویی یک آخوندی که تنها هفت کلاس دارد مشغول باشید!

آقای پزشکیان ! عمق فساد و ورشکستگی کشور از بیت ولی فقیه یعنی خامنه ای ناشی شده است نه از جانب شما!

این خامنه ای و بیت مافیایی و چپاولگر او هست که خرابی های کشور را از خمینی به ارث برده و بدان دوام و قوام بخشیده است!

تا دیر نشده راهتان را از خامنه ای جدا کنید و او را با کوهی از جنایت ها و فسادها تنها بگذارید!

رابطه شما با مردم منوط به وعده های انبوه  شما به ملت است در غیر آن صورت شخصیت دکتر مسعود پزشکیان مانند دیگران که از درون نظام بیرون آمده اند ـ هیچ اعتبار حقوقی برای آنها نخواهد نداشت!

آقای پزشکیان فقط یکبار به تاریخ و عاقبت رئیس جمهورهای به اصطلاح منتخب مردم و مورد تایید ولایت فقیه نگاهی کوتاه بیندازید که به چه روزگاری دچار شدند!

من مطمئنم که شما پاکدست هستید اما اگر در یک نظام آلوده سهیم شوید،آشکارا همه آلودگی ها و جنایت های حکومت شما را نیز از پاکدستی به یک اختلاس گر  و جنایتکار تبدیل خواهد کرد!

امضای شما در زیر همه قرارداد های پر ماجرا  ثبت خواهد شد.

تنها راه ممکنی که رهبران سیاسی را در کنار مردم نگاه می دارد ،صداقت است.اگر تاکنون نتوانسته اید هرچند به اندازه ناچیز به آنسوی کوه خرابی راه نگاهی بیندازید ـ استعفاء بدهید تا در میان مردم ارجمند بمانید و جایگاه تاریخی بیابید.

چرا می خواهید ۴۷سال بی کفایتی،جنایات، اختلاس و ورشکستگی را به نام خود ثبت کنید؟

زمانی که سید محمد خاتمی تدارکچی نتوانست به وعده هایش به مردم عمل کند،تنها اشک ریخت و بدین اتکاء کرد که خود را  به ملت ، فقط یک تدارکچی معرفی کند،شما اینک  فقط به یک نامه رسان تبدیل شده اید نه بیشتر!شما مدتهاست که به پند و اندرز و انتقاد از خرابی ها می پردازید،این که نشد مقام ریاست جمهوری !
آقای پزشکیان !

امیدوارم شما به روزگار محمد خاتمی تدارکچی دچار نگردید!

جناب آقای پزشکیان !
شما افتخارمی کنید که اکثریت آرای بسیار نازل مردم ایران را در انتخابات اخیر ریاست جمهوری  از آن خود کنید تا ناکامی‌های ۴۷ ساله جمهوری اسلامی را جبران کنید، اما شما نیز مانند اسلاف خود در درون وعده های پوشالی نابود خواهید شد.

شما وعده های بسیار دلگرم کنننده ای به مردم دادید و مردم قلیلی نیز برای نجات جامعه به شما اعتماد کردند. پس مردم به وعده ها رای داند نه به شما؟!

مردم اینک ۴۷ سال آزگار هست که اسیر وعده های رنگارنگ هم قطاران شما و از نحله های گوناگون از شکل گیری  نظام ولایت فقیه گرفتار شده اند. اولین وعده هائی که باعث قدرت گیری  مراد شما یعنی آیت الله خمینی  که از پاریس ،بطور زنجیر وار اعلان می شد ، سعادت و آزادی انسان ها بود که هرگز به وقوع نپیوست.
مسعود پزشکیان هرگز قادر نخواهد بود به وعده هایش نائل آید مگر آنکه جمهوری اسلامی را منقرض سازد!

آقای پزشکیان ، آرای بسیار ضعیف شما مشروط به اجرای وعده های هرچند کوتاه مدت  به مردم خواهد بود که هرگز بدان دست نخواهی یافت ،درغیر آن صورت اکثر آرای مردم به شما بی اعتبار گردبده است.

کلید راه گشایی شما که همواره به نامه های امام علی به مالک اشتر استناد میکنید نیست! شما به مردم در کارزار انتخاباتی وعده هایی داده اید  تا همه مشکلات را بگشاید، اما بسیار زود و در کوتاه مدت سائیده شدند و همه آن وعده ها شیرین از کارائی خود بازماندند .

قبل از اعلام پیروزی شما در انتخابات ریاست جمهوری ، نگارنده پیش بینی کرده بودم که وعده های شما عملی نخواهد شد!شما پس از کسب مقام ریاست جمهوری بلافاصله به عمق بحران و فاجعه های گوناگون در نظام پی بردید که کمی دور از منطق به نظر می رسید،چرا که شما همواره در کنار حکومت ودر مرکز تحقیقات استراژیکی و آمار کشور حضور داشتید .

شما با اطلاع دقیق از خرابی های  بی شمار در عرصه های گوناگون در کشور خود را کاندیدای ریاست جمهوری کردید تا همه آنها را برطرف نمائید ، اما اینک ارتفاع پرتگاه را بسیار بلند تر از گذشته به تصویر می کشید.

آقای پزشکیان !
آیا در لحظه ای که رهبر انقلاب اسلامی یعنی سید علی خامنه ای ، حکم ریاست‌جمهوری شمار را تنفیذ کرد ، آیا بدان اندیشیدید که در دوره های قبل  ـ  همین خامنه ای سکان کشور را در سایه حمایت های خویش به شخصی سپرد بنام احمدی نژاد که اینک شما او را عامل خرابی ها می دانید؟

آمار های غلط وغیر قابل اعتماد و ضد علمی در حکومت اسلامی بیداد می کنند!

اگر احمدی نژاد و ابرهیم رئیسی ، کشور را در همه عرصه ها بسوی پرتگاه سوق داده اند ،طبعا خامنه ای نیز یار غار آنها بوده است . شخص رهبر نیز باید پاسخگو باشد که شما هرگز بدان نپرداخته اید و بنا بر تجربه هیچگاه بدان رسیدگی نخواهید کرد چون با تمام قوا به خامنه ای تکیه کردید که بقدرت برسید!

شما این روزها از خالی بودن صندوق دولت ناله و فغان می کنید اما مگر فراموش کرده اید ،هنگامیکه ولی فقیه که شما با او التزام شرعی و قانونی دارید در جریان بزرگترین دزدی تاریخ کشور هنگامیکه ۳میلیارد دلار به بانک های کانادا واریز شد،چگونه واکنش نشان داد؟

وقتی احمدی نژاد کشور را به ویرانه ای تبدیل می کرد ، خامنه ای بعنوان رهبر و مدیر، مدبر کجا بود که مانع فروپاشی کشور شوند؟

خامنه‌ای درباره اختلاس بزرگ ۳ میلیارد دلاری محمود خاوری به کانادا گفت:

رسانه‌ها قضیه را کش ندهند –

آقای پزشکیان !
عامل اصلی خالی بودن صندوق کشور، دولت های ناکارآمد در کنار سید علی خامنه ای بعنوان رهبر  است!

وقتی آمار های ارئه شده توسط رئیس جمهور توسط مقامات اقتصادی دولت هم تایید نمی شود! چگونه می خواهید کشور را از باتلاق خرابی ها نجات دهید؟در دولتی که شما وعده راستگویی را  وعده می دهید چه کسی راست می‌گوید؟

آقای پزشکیان:
خزانه دولت خالی است و شما با کدام صندوق مالی می خواهید به وعده‌های خود نائل آئید؟

بلی ، باید علیه مبارزه خشونت گرا و حمله نظامی در راه سرنگونی حکومت اسلامی دوری جست و با اتکاء به جامعه و به صحنه آوردن مردم   می‌توان راه صحیح را نشان داد و از تاریخ می توان بدرستی درس آموخت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *