مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر جدید جمهوری اسلامی معرفی شد / «آقازاده‌»ای که جانشین پدر شد

By | اسفند ۱۸, ۱۴۰۴

مجلس خبرگان رهبری با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که مجتبی خامنه‌ای را با “اکثریت قاطعی” به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی برگزیده است. ترامپ گفته بود که رهبر جدید بدون تایید آمریکا دوامی نخواهد داشت.

مجلس خبرگان رهبری در نخستین دقایق روز دوشنبه ۱۸ اسفند با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که مجتبی خامنه‌ای را با “اکثریت قاطعی” به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی برگزیده است. در این بیانیه از مجتبی خامنه‌ای با عنوان “‌‌‌آیت‌الله” نام برده شده است.

پیشتر رسانه‌ها اعلام کرده بودند که تحت فشار سپاه پاسداران، مجلس خبرگان دست به انتخاب مجتبی خامنه‌ای زده‌ است، اما به دلایل مختلف تا کنون از معرفی او به طور رسمی خودداری شده بود.

ساعاتی پیشتر علی حسینی‌اشکوری، از اعضای مجلس خبرگان رهبری، از گزینش مجتبی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر جدید جمهوری اسلامی خبر داده  و گفته بود که رهبر جدید با اکثریت قاطع آرای خبرگان انتخاب شده و نام خامنه‌ای به عنوان رهبر جمهوری اسلامی همچنان ادامه خواهد یافت.

این گزینش و معرفی در حالی صورت می‌گیرد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ساعاتی پیش گفته بود که بدون تایید کاخ سفید رهبرجدید در ایران دوامی نخواهد داشت.

ترامپ به شبکه  خبری ای‌بی‌سی نیوز گفت بود: «اگر رهبر جدید از ما تایید نگیرد، مدت زیادی دوام نخواهد آورد. ما می‌خواهیم مطمئن شویم که مجبور نشویم هر ۱۰ سال یک‌بار دوباره به اینجا برگردیم، بویژه وقتی رئیس‌ جمهوری مثل من در قدرت نیست که این کار را انجام دهد.»

ترامپ افزود: «نمی‌خواهم مردم پنج سال دیگر مجبور شوند دوباره همین اقدام را انجام دهند، یا بدتر از آن اجازه بدهند که آن‌ها (مقامات جمهوری اسلامی) به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

ارتش اسرائیل نیز هشدار داده بود که دست به تعقیب جانشین علی خامنه‌ای خواهد زد و اعضای مجلس خبرگان رهبری که قصد معرفی جانشین آتی را دارند هدف قرار خواهند داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *