عصر ایران نوشت: آن طور که آقای رئیسی در دوران تبلیغات انتخاباتی گفته بود، قرار بود به جای :”گشت ارشاد” برای حجاب، “گشت ارشاد مدیران” راه بیندازند. قرار بود به جای این که زنان و دختران را به زور سوار بر ون کنند و زمینه ساز حوادث تلخی مانند قصه پر غصه مهسا امینی شوند، با مسوولان خطاکار برخورد کنند. قرار بود به جای تنزل فریضه امر به معروف و نهی از منکر به روسری، صاحبان منصب را که عهدهدار سرنوشت مردماند، به نیکی امر کنند و از بدی ها بازدارند… اما به جای همه این ها ، دیدیم که رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر که مرتکب منکر انتقال باغ ۱۰۰۰ میلیاردی بیتالمال به خود و پسرانش شده بود، با گفتن “غفلت کردم” مشمول این فریضه و گشت ارشاد مدیران نشد و در عوض، بار دیگر زنان و دختران را با جیغ و داد و کشان کشان به داخل ونها بردند تا تجربه شکست خورده گشت ارشاد را برای چشیدن شکستی دیگر تکرار کنند.
تقصیر آقای رئیسی نیست! ایشان لابد از خوباناند و هزار وعده خوبان یکی وفا نکند! این هم رویش… ولی نه انصاف است، نه تدبیر و نه خدمت به نظام و انقلاب و اسلام و حجاب، این گونه رفتارها. زیاده عرضی نیست!
محمد آریاننیا
در این روزهایی که گشت ارشاد به خیابانها بازگشته و شاهد ویدئوهایی تلخ از وقایع رخ داده مربوط به این موضوع هستیم، تحلیلها و هشدارهای بسیاری در این باره نوشته شده است. از اثر معکوس این جور برخوردها گفتهاند و از بذری که در دل مردم میکارد. اما به گمانم حکومتی که حکایت حمله به اسراییل را اینقدر خوب به سرانجام میرساند خود بسیار بهتر و پیشتر به این تحلیلها آگاه است. پس مشکل کجاست که هر روز شاهد ویدئوهایی بسیار تلخ از برخورد با دختران و زنان این سرزمین و سکوت غمناک ناظرانش هستیم؟
اولی [رفاعه بن شداد] از یاران امام علی و رهبران توابین بود که کسی در میزان دیانت او شک ندارد. او با قیام مختار هم همراه شد اما تفکرات افراطیاش آش را آنقدر شور کرد که راهی جز خروج از حلقه یاران ابوعبید ثقفی برایش نگذاشت.