محمد صدر: در جنگ ۱۲ روزه اسرائیل با جمهوری اسلامی و جنگ قبلی، روس‌ها اطلاعات مراکز پدافندی کشور را به اسرائیل داده بودند

By | شهریور ۳, ۱۴۰۴

یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خامنه‌ای گفته که در جنگ ۱۲ روزه اسرائیل با جمهوری اسلامی و جنگ قبلی، روس‌ها اطلاعات مراکز پدافندی کشور را به اسرائیل داده بودند. (فیلم زیر)

محمد صدر گفت: «روسیه این است. روسیه حاضر شد اس-۴۰۰ به ترکیه که عضو ناتو است بدهد، اما به ما ندهد. به ما که پیمان استراتژیک داریم. مدت‌هاست بحث خرید هواپیمای سوخوی ۳۵ مطرح است که همین را هم به ما نمی‌دهند».

صدر با اشاره به اینکه «روسیه گرایش خاصی به اسرائیل دارد» گفت:‌ «با روسیه رابطه داشته باشیم، اما اعتماد نداشته باشیم».

پیش از این نیز، علی‌اکبر ولایتی، مشاور عالی رهبر جمهوری اسلامی با انتشار پیامی در اکس به دیدار ترامپ و پوتین در آلاسکا اشاره کرد و از هشتگ‌هایی مانند «مرد هزار چهره»، «آلاسکا» و «قفقاز» استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *