علی مطهری: وقتی ما در دنیا از سوی آمریکا و اسرائیل منافقانه متهم به حمایت از تروریسم و خشونت هستیم، رفتاری که آقایان آزمون و حاجصفی و رضائیان از خود نشان دادند و در مقابل چشم مردم جهان قرار گرفت ضربهای مهلک به ملت ایران بود و این افراد باید تنبیه شوند.
-«اینها بازی در تیم ملی را با بازی در کوچه و محله اشتباه گرفتهاند و نمیفهمند که رفتار آنها رفتار و اخلاق و فرهنگ ملت ایران را به دنیا منتقل میکند».
– خود علی مطهری در درگیری و زشتگویی بدسابقه است و پدرش، مرتضی مطهری، نیز برگزاری جشنهای ملی و باستانی را «حماقت» و «خریت» ایرانیان نامیده و گفته بود «ماییم که چنین پدرمادرهای احمقی داشتهایم!»
یکی از آنها که به انتقاد و شماتت ملیپوشان پرداخته علی مطهری نماینده مجلس شورای اسلامی است که سالها عضو کمیسیون فرهنگی بوده اما در رعایت اخلاق و شعور، مانند بقیه دولتمندان نظام مقدس، سابقه بدی دارد.
او عنوان کرده، «تیمی که میتوانست قهرمان آسیا شود، به خاطر ضعف روحی و روانی و اخلاقی نتوانست به این مقام برسد و دل مردم را که در شرایط فعلی به شدت به آن نیاز داشتند، شاد کند!» معلوم نیست علی مطهری چرا فکر میکند دولت و قوه قضاییه و مجلسی که او در آن نشسته و همچنین دیگر نهادها و مقامات مسئول نباید «در شرایط فعلی» که همینها مسبباش هستند، بتوانند «دل مردم» را «شاد» کنند و وی شاد کردن دل مردم را که گرفتار مشکلات عمیق اقتصادی و اجتماعی هستند، وظیفهی بازیکنان فوتبال میدادند!
مطهری در یادداشتی با عنوان «هم در فوتبال و هم در اخلاق باختیم» در شکل و شمایل «معلم اخلاق» ظاهر شده» و در اینستاگرام خود نوشته «باخت ما در مقابل ژاپن نشان داد که تیم ملی فوتبال کشور ما، هم از نظر روحی و روانی آماده برای مسابقات بزرگ نبوده و هم از نظر اخلاقی و فرهنگی. تیمی که با خوردن یک گل از هم میپاشد و نمیتواند داشتههای خود را به نمایش بگذارد، از نظر روحی و روانی آماده نیست و معلوم میشود از این جهت روی آن کار نشده است. همچنین تیمی که پس از باخت در مقابل تیم مقابل، عنان از کف میدهد و به افراد تیم حریف حملهور میشود، علاوه بر فوتبال در اخلاق هم باخته است و ملت خود را هم در افکار عمومی جهان بازنده کرده است.»
او در ادامه گفته «وقتی ما در دنیا از سوی آمریکا و اسرائیل منافقانه متهم به حمایت از تروریسم و خشونت هستیم، رفتاری که آقایان آزمون و حاجصفی و رضائیان از خود نشان دادند و در مقابل چشم مردم جهان قرار گرفت ضربهای مهلک به ملت ایران بود و این افراد باید تنبیه شوند. اینها بازی در تیم ملی را با بازی در کوچه و محله اشتباه گرفتهاند و نمیفهمند که رفتار آنها رفتار و اخلاق و فرهنگ ملت ایران را به دنیا منتقل میکند.»
دعوا و برخوردهای فیزیکی بازیکنان فوتبال و حتی کادر فنی و تماشاگران رفتار ناپسندی است که در همه جای دنیا بارها تکرار شده و محرومیتهای خاص به دنبال دارد اما اینکه فردی مثل علی مطهری با سابقه بدی که در فحاشی و زشتگویی و برخوردهای فیزیکی آنهم در مجلس، «خانه ملت»، داشته و حالا به خود اجازه میدهد در نقش معلم اخلاق «روضهخوانی» کند در نوع خود جالب است.
بیاخلاقی و هتاکیهای مطهری فقط یک ادعا نیست. فرزند مرتضی مطهری که از پدرش به عنوان «معلم اخلاق انقلاب» یاد میشود شاید در چهل سالگی انقلاب هوس کرده جا پای پدرش بگذارد. با این تفاوت که دستکم از پدرش شنیده نشده جایی به کسی نگفته «خفهشو، بِتمرگ پفیوز»! اما «علی آقا» در یکی از جلسات مجلس نهم این الفاظ را نثار مهدی کوچکزاده کرد:
در دیماه سال ۱۳۹۲ نیز مطهری با فتحالله حسینی و عزیز اکبریان که برای دعوت از او برای پایین آمدن از پشت تریبون رفته بودند، درگیر شد:
مطهری همچنین فراموش کرده منتقدان خود را «احمق» و «نادان» خطاب میکند:
اصولاً آنهایی دیگران را تشویق به رعایت ادب و اخلاق و منشهای انسانی میکنند که خودشان آن را رعایت میکنند و توصیهی خود را زیر پا نمیگذارند. اما حکایت مطهری که آخوندزاده است چیز دیگریست. وی چنان کارنامه سیاهی در زمینه اخلاق دارد که بیشباهت به قصه «پسر باادب میرزا مشیر» نیست که هر چه میخواست میگفت اما رخت و لباس ادب به تن آن میکرد:
البته باید یادی نیز از «استاد شهید مرتضی مطهری» پدر علی مطهری کرد که در یک سخنرانی پس از انقلاب ۵۷، چهارشنبهسوری را که جشن باستانی ایرانیان است «حماقت» نامید و گفت «خانوادههای احمقها» آتش روشن میکنند و از روی آتش میپرند. مرتضی مطهری همه اینها را «حماقت» و «خریت» نامیده بود: